Ești iubitor de filme horror? Iată top 3 producții de pe Netflix care se lansează în luna octombrie. După ce le vezi, îți va fi frică să adormi

Ești iubitor de filme horror? Iată top 3 producții de pe Netflix care se lansează în luna octombrie. După ce le vezi, îți va fi frică să adormi! Cum este luna în care sărbătorim Halloween-ul acest producții îți vor plăcea la nebunie!

netflix pixabay png

Iată top 3 producții de pe Netflix care se lansează în luna octombrie

The Conference

„The Conference” este un film de groază suedez, care se va lansa pe Netflix vineri, 13 octombrie, o dată cât se poate de bună pentru un film care te va înfricoșa, dar îți va stârni și râsul. The Conference o producție horror și comică, suedeză, marca Netflix, regizată de Patrik Eklund și se bazează pe romanul lui Mats Strandberg. Eklund și Thomas Moldestad au co-scris scenariul. SF Studios este compania de producție din spatele filmului, iar Mats Strandberg, Jonathan Ridings și Tim King figurează ca producători executivi. Katia Winter, Eva Melander și Adam Lundgren sunt cei trei actori principali din The Conference. 

Filmul prezintă un team-building absolut normal, care ulterior va lua o tunură cu totul neașteptată și încep să apară mai multe crime.

O conferință de team-building pentru angajații municipalității care se transformă într-un coșmar atunci când acuzațiile de corupție încep să circule și să afecteze mediul de lucru. În același timp, o figură misterioasă începe să îi ucidă pe participanți.”, se arată în prezentarea filmului.

I Woke Up A Vampire

Exact la timp pentru Halloween, serialul canadian de comedie fantezistă pentru adolescenți I Woke Up A Vampire se va lansa pe Netflix în octombrie. I Woke Up A Vampire este un serial de comedie pentru adolescenți, original Netflix canadian cu licență internațională, creat și scris de Tommy Lynch. Grație lansării trailerului oficial, putem confirma că I Woke Up a Vampire se va lansa pe Netflix marți, 17 octombrie 2023. Iată sinopsisul serialului:

„Carmie Henley se trezește în ziua în care împlinește treisprezece ani și descoperă că are brusc puteri supranaturale. Cu ajutorul celui mai bun prieten al ei, Kev, un tocilar de benzi desenate, ea descoperă că este o Vampling: jumătate om, jumătate vampir, așa cum este descrisă în seria de benzi desenate Blended, despre copiii oamenilor și legendele mitice. Carmie, care este adoptată, se află într-o călătorie în care descoperă cine, ce, când, unde și cum este ea însăși. Cam mult de cerut de la un copil care jonglează cu pubertatea, muzicalul din gimnaziu și un Van Helsing pe urmele ei. Carmie se află într-o poziție unică: vrea să fie remarcată vs. trebuie să se ascundă."

The Devil on Trial

Refăcând procesul lui Arne Cheyenne Johnson, filmul documentar „The Devil on Trial” de la Netflix este despre un bărbat care a încercat să își dovedească nevinovăția pe baza afirmației de posedare demonică. Acesta se va lansa pe 17 octombrie.

Supranumit cazul „Diavolul m-a făcut să o fac", este unul dintre cele mai faimoase procese din istorie, Arne Cheyenne Johnson, în vârstă de 19 ani, a încercat să susțină că este nevinovat de crimă deoarece un demon l-a posedat. Descrierea oficială a documentarului făcută de Netflix este următoarea:

„The Devil on Trial explorează prima - și singura - dată când "posesia demonică" a fost folosită în mod oficial ca apărare într-un proces de crimă din Statele Unite. Incluzând mărturii directe ale unei presupuse posesii demonice și o crimă șocantă, această poveste extraordinară forțează reflecția asupra fricii noastre de necunoscut."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net