Victoria Beckham a vorbit despre infidelitățile lui David: „A fost cea mai grea perioadă din viața mea!”

Victoria Beckham (49 de ani) a vorbit în premieră despre presupusele infidelități ale soțului ei, în documentarul Netflix „BECKHAM”. David Beckham (48 de ani) ar fi înșelat-o cu modelele Rebecca Loos și Sarah Marbeck, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Victoria și David Beckham s-au căsătorit în 1999 (Foto: GettyImages)
Victoria și David Beckham s-au căsătorit în 1999 (Foto: GettyImages)

Victoria Beckham, declarații incendiare în noul documentar

„A fost cea mai grea perioadă din toată viața mea. Nu am mai fost niciodată atât de nefericită. Nu a fost vorba că nu m-am simțit neauzită, pentru că am fost mereu atentă la tot ce avea nevoie”, a declarat membra Spice Girls, care deține o avere de 450 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, ea a ales să nu le numească pe femeile despre care s-a scris în toată presa internațională că ar fi avut o aventură cu David Beckham. Fostul sportiv n-a recunoscut niciodată, dar Rebecca Loos și Sarah Marbeck au spus că zvonurile sunt complet reale.

Victoria Beckham a decis, însă, să se mute în Spania pentru a fi alături de fotbalist în 2003, la scurt timp după ce presa a scris că el nu îi era fidel. Creatoarea de modă a continuat să se gândească la modul în care situația de „coșmar” an afectat căsnicia lor: „A fost cea mai grea perioadă, pentru că eu credeam că lumea era împotriva noastră. Uite cum stă treaba – eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră. Știi, până la Madrid, uneori părea că suntem noi împotriva lumii, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt.

Dar nici când eram în Spania nu prea aveam impresia că ne avem unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cum m-a afectat. A fost un circ absolut – și toată lumea adoră când circul vine în oraș, nu-i așa? Cu excepția cazului în care ești în el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net