Filmul de pe Netflix la care uiți să respiri. Mărturii și filmări originale care te vor face să privești altfel tot ce știai

Ultima actualizare:

Un nou serial documentar care aprofundează subiectul obiectelor zburătoare neidentificate a fost lansat pe Netflix. Este vorba de un prim sezon cu patru episoade, toate cu întâmplări uluitoare în care aparițiile extraterestre sunt povestite de oameni cu mare credibilitate. Este vorba de filmul „Encounters”/„Apariții extraterestre”.

aparitii jpg

Serialul prezintă interviuri cu persoane care pretind că au văzut lumini inexplicabile pe cer sau care cred că au întâlnit ființe extraterestre, precum și oameni de știință și militari care își oferă perspectivele asupra acestui subiect. De asemenea, include imagini de arhivă inedite. Trecând dincolo de domeniul științei, serialul evidențiază impactul profund uman al acestor întâlniri asupra vieților, familiilor și comunităților.

Întâmplări cu sute de martori

Fiecare dintre cele patru episoade se concentrează pe întâmplări inexplicabile care au avut sute de martori.

În Texas, apariția unor lumini ciudate pe cer la care au asistat peste 300 de persoane în 2008 a creat panică și dezbateri aprinse. Evenimentul, petrecut în centrul Texasului atrage atenția presei, dar este ridiculizat. Noi date radar susțin afirmațiile martorilor oculari.

Nava extraterestră de la școala din Zimbabwe

O altă poveste șocantă este cea petrecută la o școală din Zimbabwe unde mai multe persoane au fost martorele unor fenomene ciudate. Este vorba de 62 de copii care au raportat că au văzut o navă și două ființe non umane cu care au intrat într-o comunicare tepelatică. Episodul prezintă interviurile cu copiii în 1994. La discuții a participat atunci un reputat profesor de psohologie de la Harvard. În documentar apar acum adulții care vorbesc despre ceea ce au văzut, susținând relatările din copilărie.

Luminile misterioase după cutremurul de 9 grade din Japonia

Ultimul episod al seriei vine cu o documentare despre aparițiile misterioase observate și înregistrate de japonezi înainte și după cutremurul devastator de 9 grade care a zguduit Japonia în 2011.

Martorii vorbesc despre o inteligență non-umană care ar fi intervenit la centrala nucleară din Japonia, Fukushima.

Seria provoacă publicul să își păstreze mintea deschisă cu privire la un subiect considerat mult timp un tabu în domeniul științific. Serialul arată că SUA și alte țări investighează OZN-urile de zeci de ani, dar unele întâmplări s-au dorit mușamalizate.

Nu vom putea verifica niciuna dintre afirmațiile făcute în această serie documentară, însă presupunem că este un subiect care poate fi de interes pentru mulți telespectatori.

Producția are un ritm rapid, este bine montat, iar coloana sonoră contribuie la atmosfera de suspans. Fiecare episod durează aproximativ o oră.

Miniseria documentară americană din 2023 este regizată de Yon Motskin și produsă de Amblin Television, Boardwalk Pictures și Vice Studios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net