VIDEO Mumii de extratereștrii aduse în parlamentul mexican. Deputații au privit șocați fosilele cu câte trei degete la mâini

Ultima actualizare:

Într-o prezentare uluitoare, un jurnalist autoproclamat specialist în ufologie, studiul obiectelor zburătoare neidentificate şi al fenomenelor aerospaţiale, le-a arătat membrilor Congresului ceea ce a pretins că sunt două specimene mumificate de ființe extraterestre. Acestea ar fi fost găsite în 2017 pe teritoriul statului Peru și care la vremea respectivă au fost în centrul aneției experților din întreaga lume.

Una din cele două mumii prezentate ca fiind a unei ființe non-umane. Foto: captură video
Una din cele două mumii prezentate ca fiind a unei ființe non-umane. Foto: captură video

Membrii Congresului au înlemnit

Congresul din Mexic este de obicei menit să fie un loc pentru prezentări solemne despre bugete și alte legislații serioase. Dar în această săptămână, parlamentarii au auzit mărturia unui autoproclamat specialist în ufologie care a adus cu el două exemplare mumificate despre care a pretins că sunt corpuri de ființe extraterestre, relatează The New York Times.

Prezentarea mumiilor de către Jaime Maussan, un jurnalist care a scris pe larg despre extratereștri, a făcut ca fețele celor prezenți în sală să încremenească, iar imaginile ajunse pe internet au dus la o avalanșă de comentarii pe rețelele sociale.

Cele două exemplare, despre care Maussan a spus că au fost găsite în Peru în 2017, erau mici ca statură și culoarea cenușie fiecare având mâini cu trei degete și capete de dimensiuni mici.

„Acestea sunt ființe non-umane care nu fac parte din evoluția noastră terestră”, a declarat Maussan sub jurământ.

Specimenele, a adăugat el, fuseseră îngropate într-un loc îndepărtat din Peru și aveau o vechime de aproximativ 1.000 de ani, potrivit testelor de carbon efectuate de cercetătorii de la Universitatea Națională Autonomă din Mexic. Cercetătorii, însă, s-au distanțat de concluziile domnului Maussan.

Mumiile au mai fost în centrul atenției

Aceste mumii "sunt o creaţie denunţată deja cu ani în urmă", a afirmat ediţia franceză a Huffington Post, amintind de controversele din jurul documentarului "Unearthing Nazca" din 2017.

Una dintre mumii "a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: mumia în cauză este o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate", adaugă Huffington Post.

La 26 iulie, un fost ofiţer de informaţii, David Grusch, a declarat în faţa unei comisii a Congresului american că autorităţile muşamalizează dovezile privind existenţa extratereştrilor.

NASA a cerut recent eforturi sporite pentru a studia ştiinţific aceste UAP, la fel ca şi Pentagonul, care este îngrijorat de posibilele... activităţi de spionaj chinezesc.

Jaime Maussan locuiește în Mexic și este bine cunoscut pentru cercetările sale în dojmeniul OZN-urilor.

Prezentarea sa a atras atenția pe fondul unui interes crescut în Mexic față de posibilitatea vieții extraterestre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net