Filmul de pe Netflix care a înnebunit planeta! E făcut în 1998, are un actor de top și toți românii doreau să-l revadă

Filmul de pe Netflix care a înnebunit planeta! E făcut în 1998, are un actor de top și toți românii doreau să-l revadă!. Vorbim despre filmul „Blade”, filmul care a cucerit publicul însă de la lansare. Blade a fost considerat ca un film cu supereroi întunecat pentru epoca sa, fiind totodată primul film de succes al Marvel și pregătind terenul pentru alte adaptări cinematografice ale benzilor desenate. A fost urmat de două continuări, Blade II (2002) și Blade: Trinity (2004), ambele scrise de Goyer, care l-a și regizat pe cel din urmă.

Filmul de pe Netflix care a înnebunit planeta!
Filmul de pe Netflix care a înnebunit planeta!

Filmul de pe Netflix care a înnebunit planeta! 

În vara anului 1998 pelicula Blade a fost lansată și a făcut furori la nivel internațional prezentând o lume neobișnuită, cumva crudă și un protagonist brutal, interpretat în mod fantastic de Wesley Snipes. Adesea considerat ca fiind o bijuterie de benzi desenate trecută cu vederea, Blade a fost primul succes al Marvel în cinematografe, venind înaintea filmelor X-Men și a trilogiei Spiderman a lui Sam Raimi. De pe urma lui s-a încasat un total de 131 de milioane de dolari la nivel mondial!

Adaptarea cinematografică, scrisă de David S. Goyer, cunoscut pentru Batman Begins, l-a reinventat pe Blade ca fiind un „Daywalker”, un hibrid jumătate om, jumătate vampir, cu toată puterea celui din urmă, dar cu capacitatea primului de a rezista la lumina zilei.

Filmul îl urmărește pe Blade în încercarea sa de a-l doborî pe maleficul vampir Deacon Frost (Steven Dorff) înainte ca acesta să îl învie pe zeul sângelui, La Magra, și să transforme populația globală într-o masă uriașă de vampiri. Blade o întâlnește pe Dr. Karen Jensen (N'Bushe Wright), de profesie medic, care a fost mușcată de un vampir adus pentru tratament de urgență. Poate fi ea salvată? Singura salvare este înjecția cu usturoi lichid! Blade însuși trăiește sub o o presiune zilnică incredibilă pentru că serul acesta îl menține de partea umană, deși s-ar putea să îi creeze o rezistență. Regizat de Steven Norrington, Blade rămâne un film de acțiune elegant, plasat într-o lume care, deși fantastică, pare visceral de reală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net