Filmul care domină topul Netflix în martie 2024. Are un actor legendar și a fost urmărit de milioane de oameni

Ultima actualizare:

Netflix dă lovitura din nou! Un film fabulos domină topurile platformei de streaming în această lună, iar milioane de oameni au văzut deja pelicula plină de acțiune care îl are în rolul principal pe nimeni altul decât Liam Neeson. Este vorba despre pelicula „Retribution”.

Filmul este foarte popular pe Netflix / foto: Pixabay
Filmul este foarte popular pe Netflix / foto: Pixabay

Retribution” nu este tocmai un film nou, el având ca dată inițială de lansare vara anului 2023, însă odată ce filmul a fost adăugat în catalogul platformei de streaming Netflix, milioane de oameni au dorit să vadă noua peliculă în care Liam Neeson apare în rolul principal.

„Retribution” este un remake al unui film spaniol din anul 2015, iar fanii lui Liam Neeson îl pot vedea acum pe acesta în rolul lui Matt Turner, un bancher care locuiește în Berlin și care se dedică complet carierei lui. Pe plan personal, mariajul lui Matt Turner are de suferit din cauza carierei acestuia, însă lucrurile iau o întorsătură cu totul șocantă atunci când, într-o dimineață banală, bancherul își duce cei doi copii la școală și primește un telefon care îi schimbă cu totul viața.

O voce misterioasă îl avertizează pe Matt Turner că în mașina sa se află o bombă, iar dacă acesta oprește și coboară din mașină, aceasta va exploda imediat.

Filmul îl are în rolul principal pe Liam Neeson

Lucrurile devin tot mai tensionate pentru personajul interpretat de Liam Neeson, care acum trebuie să facă tot posibilul pentru a se asigura că familia sa va scăpa în siguranță din această încercare. În distribuția filmului „Retribution” se mai găsesc și alte nume importante, cum ar fi Embeth Davidtz, Lilly Aspell, Noma Dumezweni, Jack Champion, cât și Arian Moayed.

Iar pentru cei care își doresc să vadă un film bun plin de acțiune și suspans, dar nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a sta în fața ecranului, „Retribution” este alegerea perfectă! Pelicula din 2023 are o durată de numai o oră și 30 de minute, fiind perfectă pentru o seară de film alături de cei dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net