Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc. A avut 9.9 milioane de vizionări într-o singură săptămână

Încă un serial de pe platforma de streaming Netflix a reușit să atragă în fața micilor ecrane milioane de persoane. Producția face furori în rândul românilor și mulți au decis să urmărească toate episoadele într-o singură zi. Serialul este inspirat din romanul cu același nume și nu este prima ecranizare a poveștii.

Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc / foto: Pexels
Serialul fenomen de pe Netflix care a oprit planeta în loc / foto: Pexels

David Nicholls a devenit cunoscut în toată lumea în 2009, odată cu apariția romanului „One day”, căreia revista People îi atribuia superlativul absolut declarând-o drept „cea mai impresionantă poveste de iubire”. Cartea sa s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume și a fost publicată în 37 de limbi.

Pentru cei care au citit romanul, miniseria britanică cu același nume, „One day”, urmărește relația și viețile a doi tineri, Emma și Dexter, care își vorbesc pentru prima dată în seara balului de absolvire, pe 15 iulie 1988. A doua zi, fiecare își vede de drumul lui, dar povestea lor continuă pe parcursul a 20 de ani redați în cele 14 episoade, prin întâlniri ce au loc an de an, în aceeași zi.

„One day” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Așadar, serialul ne prezintă astfel ziua de 15 iulie, în decursul a 20 de ani, în care cei doi, Emma și Dexter, vor experimenta mai multe situații sensibile din cadrul unei relații, iar treptat, vor descoperi cum se simte adevărata iubire.

Miniseria britanică „One day” nu este prima ecranizare a poveștii lui David Nicholls. Atunci când romanul ajunsese bestseller în toată lumea, prima ecranizare, în regia lui Lone Scherfig, 2011, i-a avut protagoniști pe Anne Hathaway și Jim Sturgess. De asemenea, aceeași poveste o are și pelicula „La anul, pe vremea asta”.

Dacă te-am făcut curios, poți urmări serialul „One day” pe platforma de streaming Netflix. Producția bazată pe romanul lui David Nicholls, scenarist și producător executiv, precum și pe adaptarea filmului din 2011, regizată de Luke Snellin, are 14 episoade, iar actorii Ambika Mod și Leo Woodall joacă în rolurile principale.

„One day” a fost cel mai vizionat serial la nivel global în săptămâna 12-18 februarie, cu 9.9 milioane de vizionări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net