Filmul care a rupt toate topurile în ultima săptămână. Este pe locul 4 la nivel global, 9 milioane de oameni l-au văzut deja

Netflix a dat lovitura din nou! De data aceasta, platforma de streaming a reușit să captiveze atenția întregii lumi cu o peliculă ce îmbină imagini istorice reale cu scene filmate de către actori profesioniști. Acest tip hibrid de documentar spune povestea celor mai importante momente din viața faimosului fizician Albert Einstein.

Iar producția celor de la Netflix a fascinat atât fanii, cât și criticii, nu doar datorită modului hibrid în care sunt montate scenele, care îmbină imagini reale de arhivă cu momente filmate cu actori profesioniști!

Un alt detaliu care face ca acest documentar să fie atât de fascinant este faptul că toate replicile rostite de către Aidan McArdle (actorul care interpretează rolul lui Albert Einstein) sunt fie chiar rostite de către marele fizician, ori scrise de acesta, în timpul vieții.

Pelicula este intitulată „Einstein and the Bomb”, iar deși a fost lansat foarte recent, chiar pe data de 16 februarie, el a fost deja vizionat de către aproape 9 milioane de oameni! În ciuda titlului, această peliculă nu se concentrează prea mult asupra rolului pe care Einstein l-a avut în crearea bombei atomice.

Filmul care a fascinat milioane de oameni

Acest documentar dramatic urmărește cele mai importante momente din viața fizicianului, oferind și un context fascinant pentru evenimentele prezentate în celălalt film-fenomen al anului „Oppenheimer”.

Iar pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție, filmul mai vine cu o veste bună! Durata acestuia este de numai o oră și 16 minute! Cu toate acestea, durata scurtă vine cu anumite probleme, deoarece a fost nevoie ca foarte multă informație să fie condensată pentru a putea fi prezentată într-un timp atât de scurt.

De asemenea, „Einstein and the Bomb” deschide o fereastră către compasul moral al fizicianului, arătând gândurile și opiniile sale personale de pe parcursul vieții, față de diverse probleme. Pelicula poate fi urmărită oricând, pe platforma de streaming Netflix! Filmul deja este pe locul 4 în top 10 cele mai vizionate filme, după ce aproape 9 milioane de oameni l-au văzut de la lansare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net