Uscător transformat în penthouse, într-un bloc din Vaslui! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte

Scandal într-un bloc din Vaslui! Un om de afaceri ar fi transformat uscătorul blocului în penthouse, iar acum îl închiriază în regim hotelier, pentru 700 de lei pe noapte. Revoltați, vecinii din bloc au reclamat situația către primărie, însă tot ei sunt cei anchetați acum.

Una din camerele din penthouse / foto: Vremea Nouă
Una din camerele din penthouse / foto: Vremea Nouă

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că apartamentul închiriat de omul de afaceri nu ar avea autorizație de incendiu. Iar în ciuda reclamației făcute la primărie, municipalitatea din Vaslui îi anchetează tot pe ceilalți vecini din bloc, verificând dacă aceștia și-au modificat și ei apartamentele.

„Am făcut o grămadă de sesizări la primărie, nu s-a întâmplat nimic. Dar, în schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații de la primărie) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează. Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, spune unul dintre locatarii blocului, conform sursei citate. Cei de la ISU Vaslui au emnționat faptul că beneficiarul apartamentului nu a depus documentele pentru a obține autorizația de securitate la incendiu.

Scandal într-un bloc din Vaslui

Tot reclamanții sunt acum anchetați / foto: Vremea Nouă
Tot reclamanții sunt acum anchetați / foto: Vremea Nouă

Primăria Vaslui ar fi confirmat faptul că spațiul care ar fi trebuit să fie un uscător comun pentru locatarii blocului a fost transformat în penthouse. Cu toate acestea, primăria le-ar fi spus locatarilor să trimită o nouă solicitare scrisă despre această problemă, deoarece prima s-ar fi pierdut. Acum, problema se îndreaptă către instanță.

„Suntem vreo cinci locatari care am plătit deja un avocat, iar demersurile au fost începute. Am pregătit dosarul pentru instanță, mai trebuie să adăugăm răspunsul primăriei la sesizarea noastră din luna august a anului trecut, însă nu-l avem. Am cerut primăriei să ne transmită, dar ce credeți?! Ne-au spus să mai facem o sesizare, că aceea s-a pierdut. Nu știu cum se pot pierde niște hârtii numai când vine vorba de noi”, a spus unul dintre locatarii din blocul unde are loc această situație, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
image
actualitate.net
image
actualitate.net