Gălățeanul care a uimit întreaga lume. Ce a făcut după ce a câștigat la Loto 11 milioane de euro

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi visăm să câștigăm marele premiu la Loto. Ei bine, pentru un gălățean, acest vis a devenit realitate, după ce a reușit să câștige un premiu uriaș, de 11 milioane de euro. Acesta a demisionat de la slujba pe care o avea la acel moment, însă ce a făcut mai departe a uimit întreaga lume.

A câștigat 11 milioane de euro / foto: Shutterstock
A câștigat 11 milioane de euro / foto: Shutterstock

În anul 2009, gălățeanul Iulian Constandachi a reușit să ghicească numerele care aveau să îi schimbe întreaga viață! Bărbatul, care era de meserie pompier, a câștigat un premiu în valoare de 11 milioane de euro, iar imediat după ce a ridicat banii de la Loto, a decis să demisioneze de la locul său de muncă. Cu toate acestea, ce a făcut mai departe a uimit lumea, bărbatul investind mai departe banii din căștig.

„Credeți că merg în insule scumpe exotice? Nu. Este frumos și în România. Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii. Cum îți așterni, așa dormi. Ăștia care tot apar vor să se dea mari. Când dau de bani, e lumea lor”, declara gălățeanul, potrivit celor de la gândul.ro.

A câștigat 11 milioane de euro la Loto

După ce a ridicat premiul cel mare, gălățeanul a investit în turism. El a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai, chiar la malul mării. Mai mult decât atât, bărbatul a mai construit și 5 căsuțe de tip duplex, iar investițiile făcute după ce a câștigat la Loto îi asigură un trai decent.

Iulian Constandachi a mai mărturisit că este foarte cumpătat atunci când vine vorba despre cheltuieli, însă și-a făcut și unele mici plăceri din banii câștigați. Gălățeanul și-a cumpărat o vilă și trei mașini, iar, pe lângă acestea, fostul pompier a petrecut și câteva vacanțe dincolo de hotarele țării.

Cu toate acestea, bărbatul a avut și ghinion! El a fost jefuit de către un vecin, care i-ar fi furat din casă nu mai puțin de 5.000 de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net