De ce trebuie să punem sare în chiuvetă. Trucul la care apelează multe gospodine

Ultima actualizare:

Este un truc ingenios, pe care mulți instalatori îl foloseau înainte. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi au uitat astăzi despre această metodă simplă și ingenioasă care ne poate scăpa de o problemă serioasă. Însă, dacă dorim să scăpăm rapid de o anumită problemă, putem să încercăm să punem sare în chiuveta de la bucătărie!

De ce trebuie să punem sare în chiuvetă / foto: Depositphotos
De ce trebuie să punem sare în chiuvetă / foto: Depositphotos

Poate că atunci când auzim pe cineva spunându-ne să punem sare în chiuveta de la bucătărie, ni se va părea ceva destul de bizar, care probabil că nu mare efect în realitate. Cu toate acestea, banala sare era folosită pentru a scăpa de o problemă care dă bătăi de cap fiecăruia dintre noi și care ne obligă să pierdem mereu timp și bani pentru a o rezolva.

Mai precis, fie că vorbim despre chiuveta de la bucătărie, ori cea de la baie, putem încerca să punem sare în aceasta pentru a o desfunda! Pe lângă rolul pe care îl are atunci când gătim, sarea este foarte utilă și pentru eliminarea problemelor cu țevile înfundate! Iar dacă acest truc ingenios funcționează, vom scăpa de nenumărate cheltuieli și bătăi de cap. Mai mult decât atât, această metodă este extrem de simplă!

Cum putem folosi sarea pentru a desfunda chiuveta

Ei bine, dacă vrem să apelăm la ajutorul acestui truc ingenios, tot ce trebuie să facem este să turnăm sare în chiuvetă, iar apoi să o lăsăm să își facă efectul peste noapte, sau, cel puțin de-a lungul a câteva ore. Apoi, trebuie să turnăm apă fierbinte în chiuvetă, care va topi orice se află pe țevi, blocându-le. Cam 2 litri de apă ar trebui să fie suficienți pentru a scăpa de țevile înfundate.

Iar dacă vrem să ne asigurăm că această metodă este chiar mai eficientă decât în mod normal, mai există câteva ingrediente pe care le putem folosi. Mai precis, pe lângă sare mai putem pune și un pahar de oțet, ori zeamă de lămâie. Această combinație ar trebui să fie foarte eficientă pentru desfundarea țevilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net