Doar cei cu un IQ ridicat și o minte brici pot rezolva „problema”. Deplasează două bețe de chibrit pentru a obține cel mai mare număr

Poate că cei mai mulți dintre noi putem avea impresia că impresia că provocări matematice de acest fel sunt extrem de banale. Cu toate acestea, imediat ce vom privi lucrurile mai atent, vom vedea că răspunsul nu sunt deloc atât de simplu pe cât am crezut! Deși pare ceva simplu, o simplă provocare de acest fel devine un adevărat test de inteligență!

Cum se poate rezolva provocarea
Cum se poate rezolva provocarea

Atunci când vine vorba despre provocări de acest fel, un singur lucru rămâne cert mereu: cu toții avem impresia că vom găsi soluția în numai câteva clipa, iar apoi fiecare dintre noi ne dăm seama imediat cât de dificilă este, de fapt, provocarea. În cazul de față, lucrurile nu par deloc complicate, însă aparențele pot fi înșelătoare.

Mai precis, această provocare ne cere să găsim cel mai mare număr posibil, mutând numai două bețe de chibrit. În fața noastră se găsește numărul „3686” și poate că deja avem câteva idei despre cum am putea ajunge la o valoare mai ridicată. Însă, vom vedea că cel mai mare număr posibil, deplasând doar două bețe de chibrit, este ceva mai dificil de găsit decât am avut impresia inițial.

Ei bine, dacă cumva aveți dificultăți cu această provocare amuzantă, nu aveți de ce să vă faceți griji! Mai jos, puteți vedea exact care este răspunsul corect!

Cum se poate rezolva problema

Trebuie mutate doar 2 bețe de chibrit
Trebuie mutate doar 2 bețe de chibrit

Ei bine, după cum putem vedea, cel mai mare număr posibil este „9666”. Ambele chibrituri mutate vin din cifra „8”, iar primul va transforma „3” în „9”, în timp ce celălalt chibrit doar își schimbă puțin orientarea, pentru a deveni „6”.

Dacă nu ați reușit să rezolvați de unul singur această provocare, nu trebuie să vă faceți griji! Pe Internet putem găsi o mulțime de astfel de provocări matematice, ce sunt menite să ne țină mintea ageră pe parcursul unei zile!

În timp, pe măsură ce vom rezolva tot mai multe astfel de provocări, mintea noastră va deveni din ce în ce mai ageră, iar teste de acest gen vor deveni mult mai ușor de rezolvat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net