Unul dintre cele mai așteptate seriale de pe Netflix se lansează pe 7 martie. Se preconizează că va rupe topurile și va avea un succes răsunător

„The Gentlemen” este un proaspăt serial creat de Guy Ritchie, compus din 8 episoade și cu Theo James, nominalizat la premiul Emmy, în rolul principal. Această producție va fi disponibilă pe Netflix începând cu 7 martie.

„The Gentlemen” este un proaspăt serial creat de Guy Ritchie / foto: Pixabay
„The Gentlemen” este un proaspăt serial creat de Guy Ritchie / foto: Pixabay

În această poveste, urmărim parcursul lui Eddie Horniman (interpretat de Theo James), care se trezește într-o situație surprinzătoare atunci când moștenește domenii rurale imense de la tatăl său.

Face o descoperire uluitoare

Descoperă că aceste proprietăți fac parte dintr-un imperiu al canabisului, iar mai multe personaje sinistre din sub lumea interlopă britanică sunt interesate de afacerea respectivă.

Determinat să-și protejeze familia de aceste influențe malefice, Eddie încearcă să contracareze adversarii cu propriile lui mijloace. Cu toate acestea, se va confrunta cu provocări neașteptate pe măsură ce se adâncește în lumea criminală și începe să simtă atracția acestui mediu.

Serialul se desfășoară în universul filmului "The Gentlemen" și prezintă o distribuție complet nouă, incluzând actori de la Hollywood și legende britanice din industria filmului și televiziunii. Această producție aduce o perspectivă proaspătă asupra crimei și o nouă poveste captivantă.

Theo James, o lecție de actorie uluitoare 

Theo James interpretează rolul lui Eddie Horniman, un personaj complex care se confruntă cu schimbări majore în viața sa. Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead și, până la moartea tatălui său, nu a avut așteptări de a moșteni ceva.

A urmat propriul său drum, excelând la Sandhurst și avansând în grad până la cel de căpitan în armata britanică. Cu toate acestea, viața lui se schimbă radical atunci când devine beneficiarul moștenirii tatălui său, o responsabilitate pe care nu și-a dorit-o niciodată și care poate nu i se potrivește.

Pe măsură ce se adaptează la noile sale roluri, Eddie se va confrunta cu provocări și încercări care îi vor testa caracterul într-un mod nemaiîntâlnit până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net