Lovitură pentru Netflix şi HBO. O nouă platformă de streaming are un abonament mult mai ieftin

Concurență pentru Netflix și HBO! În România a fost lansat Megogo, un serviciu media internațional pentru întreaga familie, care are un abonament mult mai ieftin, astfel că cele două platforme de streaming sunt în pericolul de a pierde clienți.

Netflix şi HBO, în pericol. Megogo, platforma cu abonament mult mai ieftin / foto: colaj Facebook
Netflix şi HBO, în pericol. Megogo, platforma cu abonament mult mai ieftin / foto: colaj Facebook

Un nou competitor a intrat pe piața de streaming din România! Mai exact, este vorba despre Megogo, o platformă de streaming ce oferă televiziune online și catalog la cerere, cu un abonament mai ieftin. Megogo funcționează din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud.

Așadar, platforma de streaming oferă numeroase televiziuni gratuite, precum și un abonament „Optim TV”, prrintre care se numără Kanal D, România TV, TraLaLa TV, TVR 1, Național TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV și altele, la prețul de 14.99 lei. De asemenea, catch-up (înregistrarea emisiunilor), care permite urmărirea emisiunilor și serialelor preferate în intervalul de timp dorit se numără printre funcțiile interactive ale secțiunii „TV”.

Responsabil de dezvoltarea Megogo în România este Constantin Pandele, cu peste 15 ani de experienţă în calitate de manager în industria locală de comunicaţii şi televiziune, în companii precum Romtelecom, Telekom şi Orange.

„Vom continua să extindem biblioteca de conținut”

„Suntem fericiți să îi întâmpinăm pe potențialii utilizatori din România. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă de streaming online cu conținut de calitate. Astăzi facem primul nostru pas, în spatele căruia stau ani de experiență unică în lume, relații solide cu cele mai mari studiouri internaționale: Warner Bros., Disney, Paramount și altele.

Am făcut o muncă enormă de cercetare a pieței și localizare a produsului în limba română, adaptare la preferințele locale, acorduri cu deținătorii de drepturi și implementare a sistemelor de plată securizate. Vom continua să extindem biblioteca de conținut”, a declarat acesta, potrivit Forbes.ro.

În plus față de televiziunea online, Megogo are deja peste 1.000 de filme și desene animate de la studiouri de top în catalogul VOD, printre care: „Aquaman and the Lost Kingdom”, „Mission: Impossible – Dead Reckoning”, „Avatar: The Way of Water”, „The Marvels”, „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, „Elemental”, „Wonka”, „Killers of the Flower Moon”, etc. Totodată, are și povești clasice: „Home Alone”, „The Lord of the Rings: The Return of the King”, „The Matrix”, seria „Harry Potter”, „Die Hard”, „Pirates of the Caribbean” și multe altele. Deși sunt filme pe care le au si platformele Netflix şi HBO, abonamentul lor este mult mai mare.

Înființată în 2011, Megogo funcționează deja în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. Iar acum va intra și pe piața din România, iar ofertele nu sunt de neglijat. Biblioteca media include mii de elemente de conținut, cum ar fi televiziuni cu opțiuni interactive, filme, seriale și desene animate, precum și jocuri, conținut educațional și de blogging, cărți audio, podcast-uri și radio, transmite și evenimente sportive în regim exclusiv în funcție de teritoriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net