Serialul de pe HBO Max recomandat de Monica Bîrlădeanu. „E incredibil de bun. Te lasă cu o groază de întrebări”

Cine nu își dorește ca după o zi grea de muncă, sau pur și simplu în weekend, să se relaxeze urmărind un film, documentar ori serial bun? Ei bine, se pare că și vedetele își petrec în acest mod timpul liber, cel puțin Monica Bîrlădeanu (45 de ani), care și-a surprins recent fanii de pe rețelele sociale cu o recomandare HBO Max.

Serialul de pe HBO Max recomandat de Monica Bîrlădeanu / foto: Arhiva Click!
Serialul de pe HBO Max recomandat de Monica Bîrlădeanu / foto: Arhiva Click!

Monica Bîrlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și este o persoană discretă atunci când vine vorba de viața personală. Însă, este destul de activă pe rețelele de socializare. Recent, iubita medicului Valeriu Gheorghiță și-a surprins urmăritorii cu o recomandare HBO Max. Se pare că vedeta este „fana” serialelor și a ținut să le arate fanilor cât de încântată a fost de producția de pe platforma de streaming.

«The Undoing», serialul recomandat de Monica Bîrlădeanu

„Am văzut aseară «The Undoing» cu Nicole Kidman și Hugh Grant. E incredibil de bun, recomand cu entuziasm. Are vreo 6 episoade și nu m-am putut opri. Te lasă cu o groază de întrebări, gânduri, «ce-ai fi făcut tu în locul ei?» etc. Și mai recomand și «The Society of the Snow». Dar pentru filmul ăla trebuie să ai stomacul tare… A văzut careva ceva din ce spun eu aici?

P.s- v-am pus și-o poza, că așa funcționează lucrurile când vrei să spui ceva pe Instagram. Măcar e nefiltrată”, este mesajul publicat de Monică Bîrlădeanu, pe pagina sa personală de Instagram.

„The Undoing” a fost o binecuvântare pentru HBO Max, deoarece a atras cel mai numeros public dintr-o singură noapte pentru un serial. În miniserie joacă Nicole Kidman și Hugh Grant și te ține în suspans de la primul episod. Serialul o prezintă pe Grace Fraser, o terapeută de succes, pe soțul ei și fiul lor. Peste noapte, un abis se deschide în viețile lor aparent perfecte: o moarte violentă și un lanț de revelații teribile.

„True Detective”, o altă recomandare a actriței

Actrița a început să vizioneze serialul „True Detective” / foto: Instagram
Actrița a început să vizioneze serialul „True Detective” / foto: Instagram

De asemenea, după ce le-a recomdat internauților serialul „The Undoing”, se pare că actrița s-a apucat să vizioneze un alt serial și anume „True Detective”, una dintre cele mai cunoscute serii poliţiste ale ultimului deceniu.

Această producție a cunoscut succesul încă de la primul sezon, din 2012, când i-am văzut în acțiune pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson, în timpul unei anchete desfășurate pe fondul misticismului din Louisiana. În sezonul 2, ne-am bucurat de un loc nou, o nouă anchetă și o nouă pereche de anchetatori: Colin Farrell și Rachel McAdams la Los Angeles, iar în cel de-al 3-lea sezon i-am văzut pe Mahershala Ali și Stephen Dorff în Arkansas. Acum, HBO Max a venit cu cel de-al 4-lea sezon, unde în rolurile principale joacă două actrițe cunoscute: Jodie Foster și Kali Reis, două detective care trebuie să rezolve un caz misterios în Alaska.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net