Monica Bîrlădeanu este însărcinată? Primele declarații după zvonurile apărute în presă: „Știu că se tot scrie într-una”

Este sau nu Monica Bîrlădeanu însărcinată? Deși nu se afișează pe rețelele de socializare, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță. Recent, s-a speculat că e însărcinată. Vestea a fost lansată de Matilda Pascal Cojocărița, care ar fi dat-o de gol, în direct la Pro TV. Monica Bîrlădeanu a ținut să facă lumină și le-a spus chiar ea fanilor adevărul.

Este sau nu Monica Bîrlădeanu însărcinată? / Foto: Instagram
Este sau nu Monica Bîrlădeanu însărcinată? / Foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu (45 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Valeriu Gheorghiță, unul dintre cei mai renumiți medici din țară. Cei doi nu se afișează în mediul online și preferă să se bucure de momentele petrecute împreună în intimitate. Însă, pare că relația lor nu scapă de ochii și gura curioșilor.

În cadrul programului special de Revelion, de la Pro TV, când a fost întrebată de rezoluțiile pe care le are pentru 2024, actrița a dezvăluit că își dorește o „masă plină”. Cei prezenți în emisiuni au fost uimiți de confesiunea făcută de Monica Bîrlădeanu, în special cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, care a zis: „E gravidă, e gravidă”. De aici, au apărut și zvonurile că vedeta ar fi însărcinată. Bineînțeles, speculațiile au ajuns și la urechile actriței, care a ținut să le spună fanilor adevărul. Ea a publicat un mesaj pe pagina sa personală de Instagram, în care a mărturisit că nu este deloc adevărat ce se spune, nu este însărcinată.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe contul ei oficial de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Nu vorbesc public despre viața mea personală”

Mesajul publicat de Monica Bărlădeanu pe contul său de Instagram / Foto: Instagram
Mesajul publicat de Monica Bărlădeanu pe contul său de Instagram / Foto: Instagram

În momentul în care s-a aflat de relația vedetei cu renumitul medic, gurile rele au început să spună faptul că ea ar fi doar o roată de rezervă, deoarece se știa despre Valeriu Gheorghiță că ar fi însurat. Fapt pentru care a publicat la scurt timp un mesaj:

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
Karmen Simionescu Adrian Minune e1707555480428 jpg
Banner Zannidache
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net