Monica Bîrlădeanu, confesiuni despre căsătorie și iubire. „În situaţii extreme, de criză, vezi exact cine e cel de lângă tine”

Marți, 12 decembrie, Monica Bîrlădeanu a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Cunoscută atât în România, cât și în străinătate, actrița a fost întotdeauna discretă cu viața personală, însă a făcut dezvăluiri despre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească bărbatul din viața ei și ce părere are despre întemeierea unei familii.

Monica Bîrlădeanu, confesiuni despre căsătorie și iubire / Foto: Colaj Instagram
Monica Bîrlădeanu, confesiuni despre căsătorie și iubire / Foto: Colaj Instagram

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și a fost apreciată, de multe ori, de cei din jur, pentru naturalețea sa, cât și pentru faptul că a fost întotdeauna discretă cu viața personală. Deși, în prezent, Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cu ceva timp în urmă, actrița a vorbit despre întemeierea unei familii.

Monica Bîrlădeanu, despre căsătorie și iubire

„Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite. N-a contat în trecut( n.r: un act de căsătorie), acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte”, a declarat vedeta, în urmă cu 2 ani, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Totodată, fiind o femeie curtată de foarte mulți bărbați, actrița a vorbit și despre dragoste, în special despre lucrul care dă stabilitate unui cuplu: „Iubirea, dar nu doar în sensul romantic. Ci capacitatea celor doi de a iubi lipsit de egoism, de tendinţa de posesie sau de a-şi pune propriile nevoi mai presus de nevoile celuilalt. Amândoi, însă, trebuie să fie capabili de asta. Unilateral, relaţia se transformă într-o victimă gata mereu de sacrificiu şi într-un egoist care îi ia totul celuilalt fără să dea mare lucru în schimb.

Aşa eşuează multe relaţii. Dar cred că lucrul care transformă o relaţie într-o comuniune pe viaţă este traversarea unei crize majore în doi. În situaţii extreme, de criză, vezi exact cine e cel de lângă tine şi ştii pe loc dacă el e cel cu care ai putea trece prin orice în viaţă”.

Vedeta este mai vârstă decât iubitul ei

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, directorul Spitalului SRI, sunt împreună din vara acestui an, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria. De asemenea, cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în luna octombrie, când au participat la premiera filmului Libertate, care a avut loc la Sala Palatului.

După confirmarea relației, tot mai mulți români s-au întrebat ce diferență de vârstă este între frumoasa actriță și Valeriu Gheorghiță. Vedeta are 45 de ani, în timp ce medicul are 41 de ani. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase și face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, scria actrița pe pagina sa de Facebook.

Populară atât în România, cât și în străinătate

Absolventă a Facultății de Drept-Universitatea A. I.Cuza din orașul natal, Monica Bârlădeanu a debutat în industria de divertisment în calitate de model în campanii de publicitate. A devenit prezentatoare a eisiunii „La strada”, în anul 2002. Tot în același an a fost desemnată, de revista „Beau Monde” în luna noiembrie, drept cea mai frumoasă celebritate din România.

În luna decembrie, a primit premiul revistei „TV Mania”, fiind desemnată cea mai focoasă vedetă. Împreunp cu Dan Topor, a prezentat emisiunea TV „Viața în direct”, în 2003, apoi spectacolul estival „Extravacanzza”, în 2004. Tot în 2004 a ales sa se mute în Angeles, unde a luat lecții de actorie de la Ivana Chubbuck, cea care i-a pregătit pe Brad Pitt sau Charlize Theron. Au urmat apoi roluri în filme precum „Francesca”, „Despre oameni și melci”, „Moartea domnului Lăzărescu”, dar și o apariție în bine-cunoscutul serial „Lost”. În anul 2018, prezenta „Ferma vedetelor”, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net