Monica Bîrlădeanu, declarațiile pe care nu orice femeie ar avea curaj să le facă: „Eu sunt o palidă încercănată”

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Celebra actriță a fost apreciată, de multe ori, de cei din jur, pentru naturalețea sa. Însă, aceasta se pare că nu a fost mulțumită mai mereu de felul în care arată. Într-o postare recentă făcută pe contul său de Instagram, actrița a explicat tuturor și de ce anume.

„A fost un moment în viața mea când încrederea de sine era destul de șubredă, fie că eram în procesul de formulare a propriei identități, fie pentru că mă comparam cu fetele din reviste și mi se părea că pe lângă ele, eu sunt o palidă încercănată cu un ten cu tot felul de imperfecțiuni. În timp, îngrijirea pielii a devenit pentru mine pasiune absoluta și vreau să vă spun, dragilor, că e atât de eliberator să-ți placă de tine nemachiată…cine a trecut prin asta, știe despre ce vorbesc”, a spus Monica Bîrlădeanu în postarea de pe contul său de Instagram.

Cadouri cosmetice

Vedeta le-a mai mărturisit internauților și ce daruri preferă să ofere, la o zi specială, unei persoane de sex feminin:

„Din motivul ăsta, dacă e un cadou pe care îmi place să-l fac femeilor din viață mea, e un set de îngrijire completă care să le ajute să strălucească și să le aducă un plus de încredere în propria lor feminitate. Pentru că da, o femeie cu o piele îngrijită, se simte mai frumoasă, iar femeia când se simte frumoasă...muta munții”.

Click! spune

Monica a debutat ca prezentatoare a emisiunii "La Strada", de la B1 TV. Ulterior, frumoasa brunetă a început apoi o carieră de actriță. A jucat în seriale precum „Lost" și „Nip/Tuck”, dar și în pelicule cunoscute precum „Moartea domnulul Lăzărescu” și „Despre oameni și melci”.

În 2018 a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor”, De asemenea, Monica Bîrlădeanu a putut fi văzută recent în serialul „Vlad” şi apoi ca jurat la Antena 1 în emisiunea „iUmor” alături de Delia, Bendeac şi Cheloo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net