Monica Bîrlădeanu se reprofilează? Ce are de gând să facă actrița: „Explic în zadar că..."

Monica Bîrlădeanu se reprofilează? Îndrăgita actriță a dezvăluit recent pe contul său de Instagram că urmează să facă o nouă activitate cu care personal nu este obișnuită! Mai exact vedeta se apucă de cântat! A făcut public acest anunț chiar pe canalul său de difuzare de pe Instagram unde a împărtășit cu fanii detaliile despre acest eveniment. Iată ce are de gând să facă actrița.

Monica Bîrlădeanu se reprofilează?
Monica Bîrlădeanu se reprofilează?

Monica Bîrlădeanu se reprofilează?

Ei bine, Monica Bîrlădeanu a dezvăluit fanilor că va participa din nou la Protevelion în calitate de... cântăreață! După ce acum doi ani a realizat un moment deosebit alături de Andrei Aradits, cântând împreună o melodie de dragoste, iată că vedeta a fost invitată din nou să își expună calitățile vocale în cadrul show-ului de Revelion! Vrând, nevrând actrița s-a văzut nevoită să accepte, deși a insistat de multe ori că muzica nu este domeniul său de specialitate. Acum neavând încotro, Monica s-a pus pe repetiții alături de nimeni alta decât Crina Mardare!

Monica Bîrlădeanu se reprofilează? (Foto: Instagram)
Monica Bîrlădeanu se reprofilează? (Foto: Instagram)

„Ce să vezi, filmăm în câteva zile Protevelionul! Și dacă l-ați văzut pe cel de acum 2 ani, în care am cântat cu Andrei Aradits o piesă... Ei bine... M-au pus să cânt din nou și anul ăsta!. Explic în zadar că nu-s cântăreață că nu mă ascultă nimeni. Așa că trebuie să cânt. Iau lecții cu Crina Mardare până una alta. Mâine înregistrez. Până atunci însă o să miaun prin mașină să învăț bine piesa.”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Hobby-ul neobișnuit al Monicăi Bîrlădeanu

Deși muzica nu este pasiunea ei, ei bine iată că Monica are un hobby la care nu mulți s-ar fi așteptat. Mai exact, actrița este pasionată să lucreze argintul, având o întreagă colecție de ustensile, așa cum a mărturisit pe Instagram.

Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce „gen” e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes. E singurul mod prin care îmi pot explica de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul (argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite, decât orice bărbat pe care-l cunosc”, a spus într-o postare de pe Instagram Monica Bârlădeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net