La ce alimente a renunțat definitiv Monica Bîrlădeanu! Așa se menține într-o formă de invidiat la 44 de ani

Ultima actualizare:

Cu toții ne dorim o siluetă de invidiat, însă poate că cei mai muți dintre noi ne pierdem în zecile de sfaturi și diete, care adesea se bat cap în cap și care ne promit rezultate uluitoare în scurt timp. Însă, chiar dacă poate fi dificil să găsim dieta perfectă, nu este imposibil! Iar Monica Bîrlădeanu cu siguranță a reușit acest lucru, deoarece la 44 de ani, ea arată mai bine ca oricând! Potrivit acesteia, există unele alimente pe care nu le mănâncă niciodată!

Vedeta a renunțat complet la dulciuri
Vedeta a renunțat complet la dulciuri

Probabil că nu este deloc o exagerare să spunem că fiecare dintre noi ne dorim o siluetă de invidiat. Din păcate, este posibil ca cei mai muți dintre noi ne pierdem în zecile de sfaturi și diete pe care le găsim pe Internet și care adesea se bat cap în cap, promițându-ne rezultate uluitoare în scurt timp. Însă, chiar dacă poate fi dificil să găsim o dietă perfectă, nu este imposibil! Iar Monica Bârlădeanu cu siguranță a reușit acest lucru, deoarece la 44 de ani, ea arată mai bine ca oricând! Potrivit acesteia, există unele alimente pe care nu le mănâncă niciodată!

Se pare că vedeta din serialul „Groapa” are unele alimente pe care le evită mereu! „Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado”, a declarat Monica Bârlădeanu, în cadrul unei emisiuni.

Cum se menține în formă Monica Bârlădeanu la 44 de ani

Desigur, vedeta a venit cu mai multe dezvăluiri despre dieta pe care o are. „Dacă am timp îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a declarat Monica Bârlădeanu.  

Se pare că eliminarea carbohidraților, sportul, cât și porții mici, odată la 3 ore, sunt suficiente pentru a o menține în formă pe vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net