Orașul din România care a devenit un coșmar pentru locuitori: „Miroase a cadavru, merg pe stradă şi mi se face rău”

O situație halucinantă are loc chiar în această perioadă în unul dintre cele mai importante și cunoscute orașe din țara noastră! De câteva zile, locuitorii duc o luptă continuă pentru a rezista în fața unui miros oribil care a invadat orașul! În mod normal o adevărată „bijuterie” pentru țara noastră, în aceste zile, Cluj-Napoca a fost invadat de un miros greu de cadavru și fecale!

Un oraș din România a devenit insuportabil pentru locuitori
Un oraș din România a devenit insuportabil pentru locuitori

Poate părea greu de crezut că așa ceva se poate întâmpla într-o țară civilizată, însă se pare că o situație absolut halucinantă are loc chiar în această perioadă în unul dintre cele mai importante și cunoscute orașe din țara noastră! De câteva zile, locuitorii din această metropolă duc o luptă continuă pentru a rezista în fața unui miros oribil care a invadat orașul! În mod normal o adevărată „bijuterie” pentru țara noastră, în aceste zile, Cluj-Napoca a fost invadat de un miros greu de cadavru și fecale!

Locuitorii spun că acest miros puternic poate fi simțit în toate cartierele, iar mulți clujeni sunt în situația de a nu putea să deschidă geamurile apartamentelor pentru ca acest miros crunt să nu le invadeze casele. Din nefericire, vremea caniculară face ca situația să fie și mai dificil de suportat! Temperaturile din oraș ajung cu ușurință la 35 de grade Celsius, iar acest miros de fecale și cadavru devine și mai puternic!

Un miros oribil a invadat orașul Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este invadat de un miros de fecale și cadavru
Cluj-Napoca este invadat de un miros de fecale și cadavru

Se pare că autoritățile deja au sesizat această problemă bizară, așa că au început o anchetă, pentru a afla care poate fi cauza mirosului. Potrivit celor de la monitorucluj.ro, sursa acestui miros puternic ar fi Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, unde sunt trimise deșeuri din întreg județul. Se pare că deja vor începe să fie aplicate măsuri pentru diminuarea mirosului, potrivit autorităților.

Din păcate, se pare că nu este prima dată când Clujul se confruntă cu o astfel de situație. Exact același lucru sa întâmplat și în anul 2020, când zeci de mii de tone de gunoi au fost relocate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net