Milionar din România, mesaj dur pentru șoferii care cumpără mașini second hand. Ce vehicul a achiziționat recent: „Este mult mai bun decât o conservă ordinară din occident”

Ultima actualizare:

Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini, iar cea mai nouă achiziție din colecția sa impresionantă este o Dacia Duster, pe care a cumpărat-o recent. Mândru de mașina sa, omul de afaceri a postat un videoclip cu automobilul, care, spre surprinderea sa, a stârnit unele comentarii negative din partea internauților. Afaceristul a avut o reacție rapidă împotriva criticilor.

Milionar din România, mesaj dur pentru românii care cumpără mașini second hand
Milionar din România, mesaj dur pentru românii care cumpără mașini second hand

Milionarul român Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini. Printre automobilele sale se numără adevărate comori, cum ar fi un Lamborghini Urus, însă, cea mai nouă achiziție a sa a surprins unele persoane. Sorin Constantinescu a hotărât să adauge în colecția sa impresionantă și o Dacia Duster, pe care a cumpărat-o recent. Mândru de mașina sa, omul de afaceri a postat un videoclip cu automobilul, care, spre surprinderea sa, a stârnit unele comentarii negative din partea internauților. Afaceristul a avut o reacție rapidă împotriva criticilor.

Se pare că noua sa Dacie Duster vine cu o echipare Extreme, cât și o transmisie automată. În ce privește performanța, mașina are un motor pe benzină de 1,3 litri, care poate produce chiar și 150 CP. Desigur, după ce a postat videoclipul cu noua sa mașină, milionarul a avut parte de multe reacții din partea internauților, însă cele negative i-au lăsat un gust amar, hotărându-se să răspundă criticilor.

Sorin Constantinescu a răspuns dur criticilor

Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini
Sorin Constantinescu are o cunoscută pasiune pentru mașini

Unele comentarii chiar au mers atât de departe încât l-au acuzat pe milionar că a fost plătit să facă reclamă Daciei, deoarece o lăuda atât de mult.

„Voiam doar să vă arăt că o mașină nouă, bună, românească este mult mai bună decât o conservă ordinară din occident de 15-20 de ani care îți pune viața în pericol, atât ție cât și familiei tale”, a declarat Sorin Constantinescu.

El a mai continuat, adăugând că „România este țara din Europa cu cele mai multe accidente mortale pentru că umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o mașina românească. Poate să nu fie nouă, de doi trei ani, dar în stare bună. Noi preferăm să ne luam un BMW obosit de 15-20 de ani ca să ne vadă foștii colegi de la liceu sau gagică ori mama cât de realizați suntem noi și cu ce BMW umblăm noi.”

Click! spune

Sorin Constantinescu este originar din Timișoara, fiind unul dintre cei mai vechi și renumiți specialiști în jocurile de noroc din țara noastră. În vârstă de 56 de ani, el a reușit să strângă o avere impresionantă prin cazinourile sale și chiar a studiat la Las Vegas. El a avut funcția de preşedinte a Asociaţei Organizatorilor de Jocuri de Cazinouri din România. De asemenea, milionarul român a predat și la Academia de Poliție, oferind cursuri despre evitarea fraudelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net