Inter Miami va avea un stadion mai spectaculos, după venirea lui Leo Messi

Ultima actualizare:

Odată cu venirea lui Lionel Messi la Inter Miami, clubul american a demarat lucrările de reconstrucție a stadionului, urmând ca noua arenă să aibă o capacitate de 25.000 de locuri și programată la inaugurare în 2025. 

Leo Messi pare că s-a acomodat la Inter Miami (FOTO: Getty Images)
Leo Messi pare că s-a acomodat la Inter Miami (FOTO: Getty Images)

Sub numele de Freedom Park, stadionul va înlocui DRV PNK Stadium, situat la Fort Lauderdale, la aproximativ 50 de kilometri de Miami, iar construcția va dura aproximativ doi ani. „Stadionul Inter Miami CF, parcul public de peste două hectare şi baza de antrenament a Miami Freedom Park sunt programate să fie deschise, în 2025, iar ceremonia oficială de inaugurare va avea loc la finele acestui an”, se arată într-un comunicat. 
Schimbarea de abordare vine după ce, odată cu sosirea lui Leo Messi, publicul a devenit mult mai interesat de fotbal, iar interesul pentru bilete la meciuri a crescut simțitor. „Cu Inter Miami, familia mea şi-a propus să construiască ceva cu adevărat transformațional. În patru ani, noi am schimbat percepţia la nivel mondial despre fotbalul din Statele Unite”, a spus Jorge Mas, cel care deține clubului din Major League Soccer (MLS) alături de David Beckham.

Stadionul va fi gata în 2025 (FOTO: X)
Stadionul va fi gata în 2025 (FOTO: X)

Biletele ating chiar și 600 de dolari

Următorul meci al lui Leo Messi în MLS, pe teren propriu, e programat pe 31 august, împotriva lui Nashville. De altfel, partida se anunță să se joace având casa închisă, sub privirile a 21.000 de oameni. Prețul biletelor începe de la 162 de dolari, dar sunt speculate până la 2500, oamenii mergând până într-acolo încât pentru o partidă programată în septembrie, tichetele ating chiar și 600 de dolari. 
Între timp, însă, argentinianul riscă o sancțiune, în contextul în care nu a fost prezent la declarații, după ultimul meci disputat de echipa sa. Astfel, absența din zona interviurilor, la finele partidei cu New York Red Bulls îl face posibil de o pedeapsă. Între timp, Leo Messi „vorbește” pe teren, acolo unde a reușit să înscrie de 11 ori în doar nouă partide pentru noua sa echipă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net