Surpriză de proporții în televiziune: Mircea Radu revine pe micile ecrane! Ce emisiune și pe ce post va prezenta: „Am semnat cu...”

Surpriză de proporții pentru toți fanii îndrăgitului prezentator de televiziune Mircea Radu! Acesta urmează să revină pe micile ecrane, iar noua sa „casă” este una care a surprins multă lume! Chiar astăzi (29 august), Mircea Radu și-a anunțat fanii că urmează să prezinte o emisiune pe Metropola TV, o televiziune a Consiliului Local din Voluntari!

Mircea Radu va avea o emisiune la Metropola TV
Mircea Radu va avea o emisiune la Metropola TV

Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din țara noastră, iar indiferent de cât timp trece, acesta își menține numărul de fani de-a lungul întregii Românii! Iar, acum, putem spune că fanii săi tocmai au primit o surpriză de proporții! Mircea Radu urmează să revină pe micile ecrane, iar noua sa „casă” este una care a surprins multă lume din România! Chiar astăzi (29 august), prezentatorul de televizune și-a anunțat fanii că urmează să prezinte o emisiune pe Metropola TV, o televiziune a Consiliului Local din Voluntari, unde ete primar Florentin Pandele.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Libertatea, emisiunea pe care o va prezenta Mircea Radu se numește „Noi, românii”. Iar dacă sunteți curioși de când îl veți putea urmări din nou pe micile ecrane pe Mircea Radu, ei bine, emisiunea sa urmează să înceapă emisiunea de la mijlocul lunii Septembrie. În acest moment, prezentatorul se află la Paris, pentru filmări.

Mircea Radu revine pe micile ecrane

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”, a declarat Mircea Radu într-un comunicat de presă, conform sursei citate.

În perioada următoare, el a mai precizat că urmează să dea mai multe detalii despre emisiune. Metropola TV are licență de emisie din luna septembrie 2020, având doar o acoperire locală. Postul aparține Consiliului Local Voluntari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net