Claudia Schiffer, siluetă perfectă la 53 de ani!

Ultima actualizare:

Claudia Schiffer a împlinit 53 de ani pe 25 august. Supermodelul german a sărbătorit așa cum se cuvine, cu o vacanță de lux în Grecia, alături de soțul ei, Matthew Vaughn (52 de ani). Claudia, care se laudă cu o avere de 55 de milioane de dolari, a publicat imagini în bikini, cu ocazia zilei de naștere.

Claudia Schiffer, în costum de baie
Claudia Schiffer, în vacanță în Grecia (foto: Instagram)

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat de la Dolce & Gabbana, în valoare de 625 de dolari, Schiffer a demonstrat că și-a păstrat silueta de manechin, chiar dacă este cvincvagenară. Deși în general are multă grijă la ce mănâncă, de ziua ei, blondina s-a răsfățat cu un tort uriaș de ciocolată. Recent, vedeta a mărturisit că încă încape în blugii pe care îi purta în urmă cu 30 de ani și că este foarte mândră de această performanță. Claudia Schiffer este mama a trei copii, Caspar Matthew (20 de ani), Clementine Poppy (18 ani) și Cosmina (13 ani).

Dieta Claudiei Schiffer

Claudia Schiffer preferă să mănânce mâncare organică, evitând produsele ultra-procesate. Imediat ce ma trezesc, beau o ceașcă de cafea fără cofeină, cu lapte de migdale de casă și curmale, a mărturisit modelul, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat net-a-porter.com.

Claudia mănâncă trei mese pe zi și se ferește de gustări. În timpul călătoriilor lungi, ea are la îndemână produse sănătoase, cum ar fi biscuiți cu orez brun și cutii de supă miso. Supermodelul susține că este îndrăgostită nebunește de legumele verzi și bogate în fibre, pr care le include neapărat în dieta ei.

La micul dejun mănâncă fructe, musli, iaurt și diverse semințe. La prânz, Claudia preferă să consume o salată sau o supă miso. La cină, Schiffer mănâncă o salată cu pui sau cu ton.

Claudiei nu îi plac antrenamentele cardio intense, cum ar fi alergarea. Ea preferă mai degrabă mersul pe jos, despre care crede că este un antrenament ușor. Pe lângă eliminarea surplusului de calorii, aerul proaspăt de afară îi revigorează și pielea, spune ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net