Mircea Radu a răbunfit de Paște. De ce a luat foc fostul prezentator tv: „Mi se pare aiurea”

Ultima actualizare:

Fostul prezentator TV Mircea Radu a reacționat, printr-o postare publicată pe Facebook, la mesajele de Paște, precizând că „într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât: Hristos a Înviat!”.

Mircea Radu critică unele obiceiuri ale românilor în preajma Paștelui Foto: Facebook
Mircea Radu critică unele obiceiuri ale românilor în preajma Paștelui Foto: Facebook

Ce părere are de urările lungi de Paște 

Prezentatorul TV Mircea Radu a declarat că nu poate înțelege urările lungi de Paște și că românii ar putea spune doar un sincer „Hristos a Înviat”. El a mai spus că nu vede rostul mesajelor sau pozelor cu iepurași și că totul este un clișeu trist.

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!”, apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)”, a spus Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul a făcut referire și la expresia „alături de cei dragi”.

,,Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor"

„Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii “alături de cei dragi”(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât “Hristos a înviat!” – nu e nimic mai liniștitor”, a concluzionat Mircea Radu pe Facebook.

Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț 

După ani întregi în televiziune, Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț, acolo unde soția lui, cu 20 de ani mai tânără decât el, este medic oncolog. Acesta oferă consilieră juridică și se ocupă de gospodărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net