Monica Bîrlădeanu, atentă la imaginea sa! La ce intervenție a apelat: „Mai frumoasă ca zeița Afrodita”

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România! Însă, obrazul subțire cu cheltuială se ține, este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și șatenei noastre.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi din mediul online, Monica Bîrlădeanu le-a arătat tuturor imagini cu ea de pe scaunul de la stomatologie, unde a fost să își îngrijească dantura, din dorința de a avea un zâmbet de Hollywood.

 Monica Bîrlădeanu: „O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională”

„Am fost întrebată de o colega mai tânără de platou în ce merită să investești în ceea ce privește look-ul când ești la început. Am răspuns pe loc: în dantură! E atât de eliberator să ai o dantură care te face să fii confortabil, să râzi cu toată gura. Scăpând de acest mic complex, zâmbind permanent, pe lângă sentimentul ăsta de libertate în exprimarea bucuriei sau a emoțiilor extreme, îți schimbă mood-ul în fiecare zi.

Fie și pentru că râzi mai mult decât înainte. În felul ăsta, zi după zi, starea ta de spirit se schimbă cu totul. O dantură frumoasă îți schimbă dispoziția emoțională, așadar”, le-a spus Monica Bîrlădeanu, fanilor de pe contul său de socializare, după o vizită la medicul dentist.

Internauții au complimentat-o

În urma imaginilor postate, Monica a primit doar cuvinte de laudă la adresa fanilor: „Adevărata zeiță, mai frumoasă ca zeița Afrodita”, „Wow, foarte frumoasă, ai un zâmbet fermecător”, „Da, ai dreptate, dantura contează foarte mult”.

Click! spune

Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de iubire, discretă, de câteva luni, cu doctorul – divorțat, Valeriu Gheorghiţă (41 de ani). Acesta este un nume sonor în domeniul medical, deoarece a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, iar în momentul de față face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
alina ceusan instagram jpg
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net