Monica Bîrlădeanu, primele declarații despre nunta fratelui. Ce părere are de cumnata ei: „A adus în familie...”

Ultima actualizare:

A fost nuntă mare, în week-end, în familia Monicăi Bârlădeanu! Petru, fratele mai mic al actriței, a pășit la altar alături de aleasa inimii sale, Cristina Elena. Monica Bîrlădeanu a dansat pe rupte la petrecere.

A fost nuntă ca-n povești în familia Monicăi Bîrlădeanu, iar superba actriță a fost în centrul atenției. Petru Bîrlădeanu, fratele vedetei, a spus încă de vineri, 25 august, „Da!” în fața ofițerului Stării Civile. Aleasa inimii sale este o tânără frumoasă foc, pe nume Cristina Elena, care are un salon de coafură.

Monica le-a fost alături, trup și suflet, tinerilor însurăției și i-a ajutat să treacă peste emoțiile inerente marelui eveniment.

Monica Bîrlădeanu: „Cel mai mișto frate a adus în familia noastră cea mai faină fată!”

„ Acești doi tineri s-au cunoscut recent și au hotărât să-și unească destinele pentru că a fost o compatibilite instantanee între ei. Uite ce frumoși sunt! N-are cum să nu fie sărbătoare azi în sufletul meu când cel mai mișto frate a adus în familia noastră cea mai faină fată!

Vă iubesc tare mult, dragilor și vă doresc doar să tratați relatia dintre voi ca pe cel mai important lucru pe care îl aveți pe lumea asta!”, a scris Monica, pe pagina ei de socilizare.

După cununia civilă, duminică a avut loc și slujba religioasă de la biserică. Și acolo emoțiile au fost mari, mireasa vărsând și câteva lacrimi de fericire. La petrecerea în stil moldovenesc, îndrăgita actriță a dansat pe rupte.

E wedding weekend (n.r. sfârșit de săptămână cu nuntă) în familia Bîrlădeanu, așa că vă spamez cu poze de la nuntă.

Sunt în drum spre petrecere acum, însă las aici câteva imagini de mai devreme, de la slujba religioasă. Mi-am văzut frățiorul super emoționat, încercând să trăiască și lăuntric, în sufletul lui, fiecare clipă. Cristina, superbă, strălucind de bucurie.

Bag un pic de stretching că am de gând să rup podelele, moldavian style (stil moldovenesc)”, a anunțat vedeta, pe rețelele de socializare

Monica a optat la petrecerea de nuntă pentru o ținută care i-a venit ca turnată. Artista a purtat o bluză neagră cu un umăr gol și o fustă aurie, cu franjuri, la care a asortat o pereche de pantofi galbeni.

Petru Bîrlădeanu: „Ca soră nu am ce să-i reproșez!”

Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu, este născut în anul 1985. Acesta este la fel de frumos ca și îndrăgita vedetă, şi ce-i drept, are cui să-i semene. Tânărul activează tot în domeniul artistic.

Meseria sa principală este cea de inginer de sunet, dar este şi compozitor de muzică, atât pentru filme, cât şi pentru cântăreţi celebri. Aleasa inimii sale, Cristina Elena, are un salon de coafură.

Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea”, mărturisea Petru Bîrlădeanu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net