Monica Bîrlădeanu, mesaj emoționant de ziua fratelui său. Ce sfaturi de viață i-a oferit: „Am zis să nu mai aștept...”

Ultima actualizare:

Monica Bîrlădeanu este în culmea fericirii! Astăzi, fratele său Petru își sărbătorește ziua de naștere, iar frumoasa actriță i-a transmis un mesaj cu totul special! Cei doi au o relație deosebită și nu ezită să își transmită cele mai frumoase sentimente în mod public. Cuvintele l-au emoționat profund pe Petru. Iată ce sfaturi de viață i-a oferit. 

Mesajul pe care i l-a transmis Monica Bîrlădeanu fratelui său
Mesajul pe care i l-a transmis Monica Bîrlădeanu fratelui său

Mesajul pe care i l-a transmis Monica Bîrlădeanu fratelui său

În urmă cu doar o lună Petru Bîrlădeanu își punea pirostriile alături de aleasa inimii sale Cristina Elena. Atunci Monica a împărtășit cu mare bucurie evenimentul deosebit din familia lor, iar astăzi când fratele său împlinește 38 de ani, i-a transmis cel mai frumos mesaj.

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozam și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară... Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc ( până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat și cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreuna, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înteles și prin el, ce valoroasă e familia.

La mulți ani, Petru! Iți urez aici ce ți-am scris și astă noapte la 12:00 ( cu un mic update): să fii un soț bun și înțelept, un om de cuvânt, drept și generos și un tată minunat ( work in progress:))

Love youuuu!!!

Your sis'”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

În scurt timp Petru a reacționat și el la mesaj, profund emoționat fiind: „Aaaaaaawwwww 😍😍😍❤️❤️❤️😢😢😢 mulțuuumeeeesc!!! Esti tot ce și-ar dori un frate de la o soră, ești tot ce și-ar dori un om de la viață: un prieten, un îndrumător, un model de urmat! Te iubesc mult, mult, mult!!!”, a spus Petru în comentariile postării.

Petru Bîrlădeanu: „Ca soră nu am ce să-i reproșez!”

Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu, este născut în anul 1985. Acesta este la fel de frumos ca și îndrăgita vedetă, şi ce-i drept, are cui să-i semene. Tânărul activează tot în domeniul artistic.

Meseria sa principală este cea de inginer de sunet, dar este şi compozitor de muzică, atât pentru filme, cât şi pentru cântăreţi celebri. Aleasa inimii sale, Cristina Elena, are un salon de coafură.

„Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea”, mărturisea Petru Bîrlădeanu, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg