Monica Bîrlădeanu, apariție electrizantă în costum de baie. Vedeta arată trăznet la 44 de ani

Monica Bîrlădeanu arată fantastic la cei 44 de ani ai săi! Frumoasa actriță s-a afișat în ipostaze fierbinți în vacanță, purtând un costum de baie ce îi scoate în evidență formele voluptoase. Avem imaginile chiar aici!

Monica Bîrlădeanu a plecat în vacanță în Franța, pe Valea Loarei, acolo unde se răsfață sub razele de soare fierbinți și apa perfectă. Actrița a mărturisit într-una dintre postările de pe rețelele de socializare că se bucură de soare în speranța că va mai recupera la capitolul bronz.

În postările care au dat gata toți internauții, vedeta a ales să poarte un costum de baie negru și rafinat, care îi evidențiează talia de viespe și formele voluptoase pe care l-a accesorizat cu bijuretii aurii. Cum era de așteptat, comentariile și aprecierile au curs la fotografiile actriței, fanii lăudându-i trupul de vis.

Din toamnă o vedem la PRO TV

După cum știm, din toamnă o vom vedea pe Monica Bîrlădeanu într-un nou serial Marca PRO TV, „Groapa”. Actrița a mărturisit reporterilor Click! că proiectul în care va juca este foarte bine scris și că merită implicarea.

„Cu regizorul Millo Simulov am lucrat şi pentru serialul „Vlad", și pentru încă un proiect, așa că îmi știa perfect capacitățile și ce tip de personaj pot duce. Pentru proiectul acesta atât de complex și scris atât de bine, a meritat să mă întorc în PRO TV.

În „Groapa" sunt Manuela Vlahu, nora lui Sandu Vlahu (interpretat de actorul Nicu Mihoc), soția fiului lui, Valentin (interpretat de Tudor Aaron Istodor, băiatul actriței Maia Morgenstern - n.r.). Fac parte dintr-o familie importantă din Giurgiu. Interpretez o femeie ușor excentrică în raport cu ceilalți, o femeie a cărei prioritate principală este urcarea soțului său pe tronul pe care ea consideră acesta îl merită. Actriţa Maria Buză o joacă pe Zina, soacră mea din serial, cea care trage mereu linia până unde se poate „întinde” Manuela”, ne-a mărturisit Monica Bîrlădeanu.

Mai mult decât atât, se pare că nu este prima dată când intră în rolul de mămică: „Am mai jucat o singură dată până acum dinamica mamă-copil, într-un proiect lucrat la Sundance, acum vreo zece ani. Mi s-a părut fabulos. Este foarte greu de filmat ore în șir cu copiii, pentru că își pierd răbdarea repede”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net