Diferența neașteptată de vârstă dintre Monica Bîrlădeanu și iubitul ei, Valeriu Gheorghiță. Bruneta are mai mulți ani

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu deja de ceva vreme. Însă puțini știu care este diferența de vârstă între cei doi îndrăgostiți și că artista este mai mare ca iubitul ei.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu Foto: Click!
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu Foto: Click!

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt împreună din vara acestui an, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria, scrie ego.ro„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”, declarase Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu. 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, scria actrița pe pagina sa de Facebook

Monica Bîrlădeanu este mai vârstă decât iubitul ei

După apariția imaginilor și confirmarea relației, tot mai mulți români s-au întrebat ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Ei bine, vedeta are 44 de ani, în timp ce medicul are 41 de ani.

În luna octombrie, cei doi s-au afișat, în mod oficial, pentru prima dată împreună. Actrița și directorul Spitalului SRI au participat la premiera filmului Libertate, ce a avut loc la Sala Palatului. Cei doi au venit împreună și au plecat împreună, iar apropierea dintre ei nu lăsa loc de îndoială cu privire la faptul că sunt un cuplu. 

La plecare, la fel de relaxați, cei doi s-au îndreptat spre mașina cu care veniseră – au fost însoțiți de un alt cuplu la eveniment – și care urma să îi ducă acasă. În drumul spre mașină nu au lipsit gesturile tandre, Monica luându-și iubitul de mână, în timp ce acesta i-a zâmbit.

Cine este Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În prezent, iubitul Monicăi Bîrlădeanu face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor publicate de Adevărul. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net