Dana Budeanu, reacție acidă după ultimele imagini apărute cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Vacanță pe barosăneală”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu a reacționat la imaginile apărute cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță petrecându-și timpul într-o vacanță la schi în Dolomiți, Italia. Critica și umorul caracteristice ale Danei au fost îndreptate către șeful Spitalului SRI, amintind de sfatul pe care i l-a dat anterior cu privire la alegerea destinațiilor de vacanță.

Dana Budeanu. Foto: arhiva personală.
Dana Budeanu. Foto: arhiva personală.

Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși recent la schi în Dolomiți, Italia, bucurându-se de momente romantice în timpul escapadei lor. Imaginile au stârnit atenția presei și a fanilor, iar Dana Budeanu nu a ezitat să-și exprime părerea în stilul caracteristic.

Vacanța romantica a celor doi în Dolomiți

Monica Birladeanu la schi. Foto: arhiva personală.
Monica Birladeanu la schi. Foto: arhiva personală.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales să își înceapă anul într-un mod activ, petrecând timp pe pârtiile de schi din Dolomiți. Actrița a împărtășit momente din această escapadă pe rețelele de socializare, demonstrând cât de fericită este alături de partenerul ei.

Reacția acidă a Danei Budeanu

Dana Budeanu, cunoscută pentru ironiile și sfaturile sale, nu a putut să ignore aceste imagini și a comentat pe marginea lor. Se pare că escapadele romantice ale cuplului au fost comentate ironic de către Dana Budeanu, care a remarcat cu umor: "Vacanță pe barosăneală".

Aceasta nu este prima vacanță a cuplului în care se află Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși anterior în diverse destinații, precum Bulgaria, Franța și Grecia. Relația lor a devenit publică în urmă cu aproximativ un an, iar prima apariție oficială a fost la un eveniment din toamnă.

Comentarii cu privire la relația lor

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a stârnit de-a lungul timpului diverse comentarii și controverse. Diferența de vârstă dintre cei doi, Monica având 44 de ani și Valeriu 41, a fost subiect de discuții în mediul public. Cu toate acestea, cei doi par să se bucure de fiecare moment petrecut împreună și să își împărtășească bucuriile lor cu fanii.

Sfaturi iroice ale Danei Budeanu

Dana Budeanu, în trecut, a oferit diverse sfaturi și ironii în legătură cu relația celor doi. Recent, la România TV, a comentat despre evoluția relației și a oferit sfaturi amuzante pentru ca aceasta să dureze. Cu umor, a sugerat că pentru a sta alături de Monica Bîrlădeanu, Valeriu Gheorghiță ar trebui să facă „flic-flac”, amuzând audiența cu remarca că "nu e o femeie obișnuită".

Cu aceste comentarii, Dana Budeanu continuă să fie o figură publică controversată și apreciată pentru opinii sale directe și umorul aparte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net