Monica Bîrlădeanu, vacanță de vis cu Valeriu Gheorghiță! Uite cât de frumos se distrează cei doi

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Valeriu Gheorghiță (41 de ani), unul dintre cei mai renumiți medici din țară. Cei doi au o iubire discretă și preferă să se bucure, în intimitate, de momentele frumoase petrecute împreună. Așa că zilele acestea cei doi au ales să se deconecteze și să se distreze la munte... unde au mers pe pârtie să se dea cu schiurile.

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților, unde a și nins astă noapte, așa că peisajele erau mult mai prezentabile de dimineață și uite-așa am și ce să vă arăt. În orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa.

Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi”, le-a spus Monica Bîrlădeanu prietenilor virtuali de pe contul său de Instagram care au reacționat rapid la filmulețul postat de actriță de pe pârtie.

„Aici sunt și eu, distractie plăcută!”, „Gânduri bune…binecuvântari”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă pe platforma sa de socializare.

Relație controversată

În momentul când s-a aflat de relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță gurile rele au început să spună faptul că vedeta ar fi doar o roată de rezervă, deoarece se știa despre Valeriu Gheorghiță că ar fi însurat. Fapt pentru care Monica Bîrlădeanu a postat la scurt timp un mesaj în care anunța divorțul lui Valeriu Gheorghiță:

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală Vă îmbrățișez”.

Click! spune

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În acest moment, el face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, scriu cei de la Adevărul.

Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net