Cum a „atentat” Adrian Sînă la Monica Bîrlădeanu?! „Așa talent pe el?! M-a lăsat cu gura căscată”

Adrian Sînă este mare admirator al sexului frumos. La un eveniment monden recent, solistul i-a făcut o ședință foto nu nevestei, ci… Monicăi Bîrlădeanu

Adrian Sînă, soțul Ancăi Serea, are o nouă pasiune. Și-a cumpărat un aparat foto profesionist și face poze pe la evenimentele mondene, dar și în vacanțe. 

Solistul este fermecat de portrete și nu rezistă atunci când în cale îi iese câte o femeie frumoasă. 

Monica Bârlădeanu, ședință foto cu soțul Ancăi Serea

Așa s-a întâmplat, zilele trecute, la un eveniment monden când a da nas în nas cu nimeni alta decât Monica Bîrlădeanu.

Adi și-a luat aparatul foto și a realizat o ședință foto pe hol cu iubita lui Valeriu Gheorghiță. Ca un fotograf profesionist, soțul Ancăi Serea și-a pus modelul să pozeze în diverse poziții și ipostaze languroase. 

„A știut cineva, cumva ce talent fotografic zace în Adi Sînă? Nici eu!

Să vă spun cum a fost: am ajuns aseară la o cină și m-am oprit pe hol să fac niște poze cu Aprilia.

Adi Sînă și Anca Serea și ei invitați, dar deja așezați la masă. Cât fac pozele pe hol, iese Adi ( probabil cu intenție să caute baia), ne vede pozând-ne și se întoarce la masă, îsi ia camera și iese pe hol la noi să facă câteva poze. 

Din câteva poze s-a transformat într-un shooting adevărat, iar rezultatul pe mine m-a lăsat cu gura căscată”, l-a dat Monica Bîrlădeanu în vileag pe soțul Ancăi Serea, postând apoi și superbele poze realizate de acesta. 

Cine e mai gelos în cuplul Anca Serea-Adi Sînă

Anca Serea era și ea prezentă la evenimentul cu pricina, însă și-a lăsat soțul să își exercite în voie noua pasiune. De altfel și la nunți Adi nu doar cântă cu trupa lui, dar îi place să facă și pe fotograful, mai ales pentru mirese. 

Anca Serea nu este însă geloasă atunci când soțul ei mai imortalizează și chipul altor femei.

„Nu există lupul rău în familie. Cred că în primele şase luni, prima jumătate de an, dar acum nu mai suntem geloşi că mi-a câştigat încredere, nu am de ce. 

Pe mine nu mă deranjează sincer. Chiar nu mă deranjează dacă ar fi gelos, pentru că mă cunosc foarte bine şi nu i-am dat vreodată motive.

Nu prea mi se întâmplă să mă supăr şi dacă mă supăr, cred că mă supăr din nimicuri. Motive din astea infantile, ca să spun. A devenit relaţia puţin mai sudată, decât înainte. Dar... nu am văzut aşa... 

Ne-a schimbat pe amândoi, mai ales în bine. Am devenit mai motivaţi, mai atenţi la ceilalţi, mai atenţi cu nevoile familiei nostre, cu noi. Avem o comunicare mai bună", a declarat Anca Serea, pentru Antena Stars.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. 

Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net