Probleme mari pentru Anca Serea. Vedeta a trăit momente de coșmar: „Sărăcuțul”. Ce s-a întâmplat?

#Exclusiv Click!

Din nou, probleme pentru familia Ancăi Serea. Vedeta și soțul ei, Adrian Sînă, au ajuns, zilele trecute, la Urgențe, cu fiul lor Noah, în vârstă de 11 ani.

Ai copii, ai probleme! La Anca Serea acasă nu este niciodată liniște. Zilele trecute, fosta prezentatoare tv și soțul ei, cântărețul Adrian Sînă, au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Noah.

Băiatul, în vârstă de 11 ani, a fost pe punctul să-și rupă piciorul la joacă. Anca și Adi l-au dus imediat la spital, unde micuțul a fost consultat și a primit îngrijiri din partea medicilor de la secția de Ortopedie.

Noah, cu piciorul în ghips

Doamne ajută că nu a fost rupt piciorul, a fost doar o contuzie. Medicii i-au pus piciorul în ghips și acum merge în cârje, sărăcuțul”, a declarat îngrijorată Anca Serea, pentru Click!

Noah Iosif este unul dintre cei șase copii ai Ancăi Serea.

Ești o bucurie în permanență pentru inimile noastre, un copil tare, tare bun și cuminte, pasionat de jocuri și de gaming și un frate extraordinar, înzestrat cu multă grijă și răbdare, dar, cel mai important, cu un suflet de aur.

Îți place să afli și să înțelegi lucruri și mă impresionezi deseori prin calmul netulburat de care dai dovadă și nu o dată am ajuns să învăț de la tine lecții prețioase de viață. Te îmbrățișăm tare, Noah Iosif”, a fost mesajul vedetei  atunci când fiul său Noah a împlinit 11 ani, în luna mai a acestui an.

Anca Serea: „Și eu am dureri mari de apendicită!”

Pe fondul stresului din familie, Ancăi Serea i s-au acutizat durerile, ea fiind pe punctul să fie operată de apendicită.

Iar am dureri mari de apendicită, sper să nu fie foarte serioase. Am apendicele inflamat genetic. Cred că urmează, până la urmă, ceva ce nu mi-aș fi dorit: operația!”, a mai spus Anca Serea, pentru Click!

Diagnosticată și cu anemie severă

Problemele de sănătate n-au ocolit-o deloc, în ultima perioadă, pe Anca Serea (42 de ani).

Vedeta a acuzat, în repetate rânduri, stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii. Medicii au descoperit că fosta prezentatoare tv se confrunta, la acel moment, cu o anemie severă.

La începutul vacanței de vară, atât ea, cât și copiii, au contactat o infecție oculară destul de gravă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net