Anca Serea, anunț surprinzător din vacanță! Vine și al șaptelea copil? „Am început...”

Ultima actualizare:

Vine oare, în curând, și al șaptelea copil în familia Ancăi Serea și a lui Adrian Sână?! Vacanța de cuplu, petrecută în Italia, le priește din plin celor doi porumbei. Anca a făcut un anunț surprinzător: este posibil să se întoarcă în trei acasă! Anca și Adi își mai doresc încă o fetiță.

La 42 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

Cu ce gând au plecat Anca Serea și Adrian Sînă în vacanța de cuplu? 

David și Sarah sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010. Acum, se pune problema dacă Anca va mai aduce pe lume și cel de-al șaptelea moștenitor.

Adi Sînă își mai dorește foarte tare o fetiță, dar, până acum, Anca a spus „pas” din cauza problemelor de sănătate. Plecată, la acest moment, în vacanță în Italia și pe Coasta de Azur, vedeta pare că s-a răzgândit subit și a dat vestea cea mare : lucrează de zor la al șaptelea copil!

Anca Serea: „Am început...de ce credeți că am plecat singuri?”

Întrebată de un fan dacă mai face încă un copil, Anca a dat un răspuns surprinzător.

Am început..de ce credeți că am plecat singuri în vacanță?”, a spus Anca, pe pagina ei de socializare!

Anca Serea s-a confruntat, în ultima vreme, cu o anemie severă, în urma căreia a ajuns, în mai multe rânduri, direct pe patul de spital. Bruneta a avut în repetate rânduri stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă, de urgență, pe tratament cu perfuzii.

Ia 6 vitamine pe zi ca să rămână însarcinată! „Adi își mai dorește o fetiță”

Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Adi își mai dorește o fetiță.

Nu e nimic senzațional! Eu am o anemie, o problemă de sănătate. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a spus vedeta, pentru Click!

În prezent, soția lui Adi Sînă se simte mult mai bine și a plecat cu vitaminele după ea până și în vacanță. Anca a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, în care le-a arătat fanilor că înghite nu mai puțin de șase pastile, la prima oră a dimineții.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună nu mai puțin de patru copii, și încă doi adolescenți din căsnicia anterioară a Ancăi cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață, răpus de leucemie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net