Anca Serea, probleme de sănătate! Se va opera săptămâna viitoare! „Nu mi-aș fi dorit...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea are, din nou, probleme mari de sănătate. După mai multe investigații medicale și tratamente, medicii au anunțat-o că săptămâna viitoare va suferi o intervenție chirugicală.

Probleme noi de sănătate pentru Anca Serea (42 de ani). Vedeta s-a trezit, duminica trecută, cu dureri atroce la abdomen. După o săptămână de investigații și tratamente complexe, efectuate la o clinică privată din Capitală, medicii i-au dat Ancăi o veste deloc îmbucurătoare: va trebui să se opereze la apendice, chiar săptămâna viitoare.

Anca Serea: „Am apendicele inflamat genetic”

Am apendicele inflamat genetic. Urmează ceva ce nu mi-aș fi dorit: operația. Săptămâna viitoare voi face acestă intervenție. Am ceva emoții, dar sunt sigură că totul va fi bine. Azi îmi spune doctorul data exactă în funcție de programări”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Click!

Vedeta a transmis și un mesaj pe rețele de socializare, îndemnând pe toată lumea să meargă la medic la primele semnale în neregulă ale corpului.

„Am trecut printr-o mare spaimă”

Nu degeaba se spune că sănătatea este mai bună decât toate. Am trecut printr-o mare spaimă zilele trecute, când, duminica dimineața, în urma unor dureri abdominale mari am ajuns la spital cu suspiciune de apendicită și m-am aflat doar la un pas de operație…

După consult, ecografie și CT, slavă Domnului, diagnosticul a fost confirmat rapid și am fost externată cu acordul meu, iar, în prezent, sunt monitorizată de către medici și urmez un tratament.

Am scris aceasta postare pentru a vă atrage atenția să mergeți la medic ori de câte ori corpul vă transmite că ceva nu este în regulă!”, a fost mesajul vedetei, pentru fanii ei de pe Instagram.

Diagnosticată cu anemie severă

Problemele de sănătate n-au ocolit-o deloc, în ultima vreme, pe Anca Serea. Aceasta a acuzat, în repetate rânduri, stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii, întrucât se confrunta cu o anemie severă. La începutul vacanței de vară, atât ea, cât și copiii au avut o infecție oculară.

Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, ne-a povestit, îngrijorată, Anca Serea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net