Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Este posibil să intrăm în operație”

Ultima actualizare:

Momente de panică pentru Anca Serea! Frumoasa vedetă a ajuns pe mâinile medicilor! Anca a postat mai multe imagini și mesaje pe InstaStory în care arăta că se află la spital. Nu este prima dată când femeia ajunge pe patul de spital. Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă frumoasa vedetă.

Anca Serea suspectă de apendicită
Anca Serea suspectă de apendicită

Anca Serea suspectă de apendicită

După ce cu doar o zi în urmă a petrecut momente frumoase și relaxante, Anca Serea a făcut un anunț care i-a băgat pe fani în sperieți. Vedeta se află chiar în aceste momente la spital unde medicii îi fac mai multe investigații. Se pare că după mai multe controale, medicii au spus că prezentatoarea TV ar fi suspectă de apendicită acută, iar dacă ultimele analize vor confirma acest lucru, aceasta va fi operată de urgență.

Anunțul a fost făcut recent chiar de către femeie. Ea a împărtășit mai multe fotografii de la spital și a exprimat recunoștința față de echipa medicală și admiratorii săi care i-au transmis mesaje de încurajare.

„Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a fost cel mai recent pe care Anca Serea l-a transmis pe InstaStory.

Așteptăm și noi cu sufletul la gură să vedem cum evoluează starea vedetei.

Ce probleme de sănătate are Anca Serea

Se pare că problemele de sănătate n-au ocolit-o pe Anca Serea. Serea a avut de-a lungul timpului, în repetate rânduri, stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii, întrucât se confruntă cu o anemie severă. Acum aceasta este mult mai atentă. Mai mult la începutul vacanței de vară, atât ea, cât și copiii s-au confruntat cu o infecție oculară.

„Am făcut o infecție urâtă la ochi. Și eu, și copiii avem ochii roșii! E îngrozitor! Sarah e mai grav, ea s-a trezit cu ochii lipiți, nu putea să-i mai deschidă! Suntem pe tratament toți!

Toți copiii au luat de la unul la altul. A circulat în familie! Poate să fie și de la curent, de la filtrele de aer condiționat care nu au fost curățate, ori din mașină. A fost un microb care ne-a bântuit pe toți!”, ne-a povestit, îngrijorată, Anca Serea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net