Jean Paler, probleme grave de sănătate! Actorul urmează sa fie internat din nou în spital

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jean Paler (70 de ani) trece prin momente de cumpănă din punct de vedere medical, însă celebrul comediant se încăpățânează și își dorește să revină cât de repede posibil pe scenă. După ce în această vară a suferit o criză cardiacă și a ajuns de urgență la spital unde medicii i-au pus încă două stenturi pe lângă cele șapte pe care le avea, Jean Paler a declarat în exclusivitate pentru Click! că, în ciuda problemelor medicale pe care le are în ultima perioadă, își dorește să revină în lumina reflectoarelor cu orice preț.

Jean Paler a ajuns să considere spitalele ca pe a doua sa casă în ultima perioadă. Problemele de sănătate pe care le are l-au făcut să pună pe pauză, pentru moment, cariera profesională și să aibă mai mult grijă de sănătatea sa.

„Acum sunt acasă după trei luni de spitale. Am fost internat în cinci spitale iar ultimul a fost la Fundeni. Mai mult m-au plimbat decât m-au tratat doctorii. Pe 28 noiembrie, luna asta, urmează să mă internez iar. Acum iau tratament, mi-au dat doctorii tratament și vor să vadă ce efect are. Acum trei săptămâni mi s-au mai pus la inimă încă două stenturi, a fost destul de grea operația. Acum am 9 stenturi și un fibrilator. M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Acasă în liniște! 18 pastile pe zi

Simpaticul comediant ne-a mai mărturisit și câte eforturi face pentru echilibrul sănătății sale:

„Momentan, după externare, stau în pat, iau medicamente la ore fixe și încerc pe cât de mult posibil să evit stresul. Dimineața iau opt pastile, la prânz cinci pastile și seara tot cinci pastile. În total sunt 18 pastile pe care le iau pe zi. Momentan sunt în recuperare pentru că cele două stenturi sunt corpuri străine în organism și trebuie să se obișnuiască corpul cu ele”.

Click! spune

Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, cu o carieră de aproape 50 de ani. Sau chiar mai mult, dacă numărăm și primele experiențe artistice. „Primul rol a fost la 10 ani, într-o schiţă de Caragiale”, a povestit Jean Paler, în 2021, la Kanal D. A absolvit Actoria la clasa prof. Dem Rădulescu, despre care povestește că se distra foarte mult la bancurile sale. De-a lungul carierei, a interpretat numeroase roluri, multe și de travesti, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net