Jean Paler, externat din spital! Care este starea sa de sănătate și ce l-a mâhnit pe perioada spitalizării: „Este jale!”

#Exclusiv Click!

Jean Paler (70 de ani) este încercat greu de viață! După criza cardiacă pe care a făcut-o pe scenă, în urmă cu o lună, comediantul a fost externat din spital, și este din nou acasă, liniștit, lângă familie. Contactat de Click!, artistul ne-a dezvăluit că speră să își revină cât de repede posibil, mai ales că acum are și o bronșită cronică de gradul 3.

„Sâmbătă m-au externat din spital, dar o să mai am de tras mult timp. Aș putea să zic că mă simt la jumătate, nici bine, nici rău. Nu mi-a murit speranța că o să îmi revin și o să mă fac bine. De-abia aștept să revin pe scenă, să merg la emisiuni de televiziune. Publicul pentru mine a fost viața mea și este în continuare. Eu am trăit pentru el mereu și m-am bucurat de fiecare apreziere din partea lor. În toată această perioadă, în spital, am avut și o pneumonie care acum s-a transformat într-o bronșită cronică de gradul 3”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Dezgustat total!

Simpaticul Jean Paler ne-a mai dezvăluit că a rămas cu un gust amar în toată această perioadă, când a stat în spital, din cauza faptului că a fost neglijat total de cadrele medicale.

„În toată această perioadă am fost internat în patru spitale. M-am mutat dintr-un spital în altul, din cauză că în două din cele patru spitale am fost tratat ca pe un obiect. M-au internat într-o rezervă și m-au uitat acolo. Eu fiind într-o stare critică treceau și câte două zile și nu îmi deschidea nimeni ușa. Plus că este jale în spitale și ce se întâmplă cu mâncarea, este groaznic totul. Ferească Dumnezeu să ajungi prin spitalele din România”, a conchis pentru Click!, Jean Paler.

Click! spune

Născut la 17 decembrie 1952, în Brașov, Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, cu o carieră de aproape 50 de ani. Artistul a absolvit Actoria la clasa prof. Dem Rădulescu, despre care povestește că se distra foarte mult la bancurile sale. De-a lungul carierei, a interpretat numeroase roluri, multe și de travestit, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net