Vești triste despre Jean Paler! Care este starea de sănătate a artistului și cât îl costă tratamentul: „Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jean Paler (70 de ani) trece prin clipe cumplite, de mai bine de două săptămâni! Artistul a ajuns de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Problemele pe care le are cu inima, de mai bine de zece ani, nu vor să îi dea deloc pace. Contactat de Click!, simpaticul comediant ne-a mărturisit că nu știe cât o să mai stea internat în spital.

Jean Paler a plecat vara aceasta, pe litoralul românesc, pentru a munci de zor. Artistul avea antamate foarte multe spectacole pentru turiștii care vin la mare să se distreze. Însă planurile sale au fost ruinate în urmă cu două săptămâni, când Jean Paler a ajuns de urgență la spital, în urma unei crize cardiace, în timp ce se afla pe scenă.

În urmă cu o săptămână, comediantul ne mărturisea că, peste o săptămână, urmează să fie externat. Însă, calculele de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg.

„Sunt în continuare la reanimare, la Terapie Intensivă! Nu mă simt bine deloc. Da, trebuie să mai stau în spital, dar nu știu cât! Medicii nu mă țin ei aici, ci mă ține boala. Familia mea a venit la mine, este lângă mine, nu sunt singur!”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Probleme vechi cu inima

Jean Paler nu este străin deloc de problemele pe care le are cu inima. În 2012, artistul a suferit un preinfarct în care a fost nevoie de intervenția medicilor unde i-au montat trei stenturi.

„Sunt cardiac cronic, operat. Acum am şapte stenturi și un defribilator. Medicamentele mă costă 1.400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 de lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut. În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc”, a povestit Jean Paler, pentru emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, anul trecut, în decembrie, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

Click! spune

Născut la 17 decembrie 1952, în Brașov, Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, cu o carieră de aproape 50 de ani. Artistul a absolvit Actoria la clasa prof. Dem Rădulescu, despre care povestește că se distra foarte mult la bancurile sale. De-a lungul carierei, a interpretat numeroase roluri, multe și de travestit, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net