Jean Paler, transformare uluitoare. Prin ce schimbare a trecut actorul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jean Paler (70 de ani), unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, a trecut, în această perioadă, printr-o transformare uluitoare. Acesta ne-a mărturisit că a slăbit, în șase luni, 23 de kilograme.

Pentru a nu întâmpina probleme din punct de vedere medical, Jean Paler și-a dat un restart la începutul acestui an, punându-se serios pe slăbit. Așa că, în doar câteva luni, actorul a obținut rezultate vizibile și este tare mândru de reușita sa.

„Din ianuarie și până acum am slăbit 23 de kilograme cu o singură masă pe zi. Mănânc ziua caju, nuci, stafide negre și migdale, cam 150 de grame de sâmburi pe zi, mănânc. Le amestec într-o pungă și iau de acolo un pumn de-al meu și le mănânc. Pentru că dorm ziua. ajung să mănânc pentru prima dată la ora 21.00 și cam atât. Deci, de la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”, a declarat, Jean Paler, pentru Click!

Jean Paler, nopți albe

Simpaticul actor de comedie ne-a mai mărturisit că a ajuns ca nopțile să le transforme în zile, iar zilele în nopți:

„În ultima perioadă nu prea mai pot să dorm noaptea. Mă culc pe la 06.00 – 07.00 dimineața și dorm până la 09.00 dimineața și mai dorm puțin la prânz și tot așa. Mi s-a schimbat fusul orar de la un timp. Noaptea am ajuns să stau de veghe. Dimineața când mă trezesc, după două ore de somn, mă trezesc cu o poftă să mănânc ceva dulce. Nu știu ce am de la o perioadă. La știri nu mă uit pentru că se dau doar lucruri negative. Nu mă mai uit la TV cam de vreo trei ani. Mă uit mai mult pe Internet la filmulețe, mai citesc câte ceva și gata. Trece noaptea”.

Click! spune

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România. Artistul a reușit să aducă, ani la rând, zâmbetul pe buze românilor, prin intermediul rolurile sale pe care le-a interpretat, atât în teatru, cât și film, dar și în spectacolele pe care le-a avut la teatrele de vară de pe litoral. Actorul se confruntă cu mari probleme de sănătate. Acesta are cin operații pe inimă, având un defibrilator și patru stenturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net