Jean Paler a strâns bani pentru locul de veci: „Nu o să fiu îngropat pe asfalt”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jean Paler (70 de ani) cu un ochi râde, iar cu altul plânge! Unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România a declarat pentru Click! că acum se descurcă mai bine cu banii, însă a început să își facă o rezervă financiară pentru momentele mai puțin fericite din viața sa care ar urma să vină, dar și pentru locul de veci.

Citește și: Drama lui Jean Paler! Marele actor a povestit scenariul negru prin care trece

Jean Paler a pus bani la ciorap pentru perioadele de criză

Jean Paler este cunoscut pentru problemele cardiace pe care le are de mai bine de 14 ani. Starea sa de sănătate care se degradează de la o zi la alta l-a făcut pe carismaticul Jean să se gândească că o să vină perioada când nu o să mai aibă forță de muncă.

„Ne așteaptă vremuri grele, zic eu, anul acesta. Așa că am pus de ceva timp, la pușculiță, banii care îmi-au rămas necheltuiți de la spectacole. Nu știu ce sumă am strâns până acum, dar cred că sunt destul de multicei.

Am pus în pușculiță și de un leu și dolari și euro, de toate. Strâng bani pentru zile negre. Mă gândesc că familia mea nu o să mă îngroape pe asfalt, plus că dacă mai apar și problemele de sănătate, ce o să fac...îmi trebuie bani. Pot să mai duc un deplasări prin țară trei – patru ani dar după aceea ce o să fac? Am nevoie de bani.”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

Vezi și: Jean Paler, un șir de drame: “M-au uitat toți, parcă nici nu exist. Cuvântul prieten a rămas numai în DEX"

Jean Paler și-a revenit după pandemie

În urmă cu ceva timp, Jean Paler trecea prin momente destul de dificile din punct de vedere financiar. Actorul de comedie trăia dintr-o pensie de 840 de lei și din sprijinul celor dragi. Pandemia i-a pus capac, astfel că s-a descurcat foarte greu. Unde mai punem că a avut și virusul SARS-COV2, după care s-a recuperat foarte greu.

Iată și: Jean Paler, ajutat de Bebe Mihu să supraviețuiască. Bolnav și cu o pensie infimă, umoristul se bucură de spectacolele de pe Litoral

Timpul a trecut, iar lucrurile pentru simpaticul Jean Paler au intrat pe un făgaș normal, căci acum se află, din nou, în turneu, așa că oamenii se bucură de prezența lui pe scenă.

„Acum sunt în turneu în Moldova cu mai mulți artiști. Momentan mă descurc cu banii, nu mai am problemele pe care le aveam în urmă cu ¾ ani. Atunci am avut niște probleme medicale și orice ușă pe care o deschideam la doctori, o deschideam doar cu bani. Nu mai am o pensie de 850 de lei pentru că mi-au făcut 1.340 de lei pensie și am auzit, mai nou la televizor, că cei care au pensia mai mică de 1.500 de lei o să le crească pensia.

Asta mă bucură foarte mult. Nu pot să mă plâng că o duc greu. Am ce îmi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu iar cu sănătatea sunt bine. Am fost răcit în ultima perioadă dar nu știu de ce. Pentru că atunci când este ger afară, lapoviță sau frig nu ies din casă. Cred că mi s-a făcut rău de la uitatul la televizor atunci când îi văd pe unii și pe alții ce vor ei să facă în țara asta.”, a mai spus, pentru Click!, Jean Paler.

Cine este actorul Jean Paler?

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din România. Artistul a reușit să aducă pe buze, ani la rând, zâmbetul multor români cu rolurile sale pe care le-a interpretat, în teatru și film, dar și în spectacolele pe care le-a avut la teatrele de vară de pe Litoral.

Actorul se confruntă cu mari probleme de sănătate. Acesta are 5 operații pe inimă, astfel că are un defibrilator și patru stenturi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!