Drama lui Jean Paler! Marele actor a povestit scenariul negru prin care trece

Ultima actualizare:

Jean Paler locuiește de 15 ani în Sinaia. Anul acesta face sărbătorile acasă, nu pe scenă, ca în alți ani. Nu l-a chemat nimeni să presteze. Cu toate acestea, actorul spune că anul acesta a fost pentru el un pic mai bine față de anul trecut. A avut mai multe intervenții la inimă și ia și acum tratament. Recent, actorul a împlinit 69 de ani.

IMG 8327 preview jpg

Jean Paler a împlinit 69 de ani pe 17 decembrie și și-a serbat aniversarea zilei de naștere pe scena Sălii Palatului, în cadrul unui spectacol. Interpretul locuiește de 15 ani la munte, unde aerul îi face bine. A făcut un schimb cu locuința din București pentru un apartament în Sinaia. Bijutier în tinerețe, spune că nu a mai realizat nicio bijuterie de 45 de ani. Despre acestea, dar și despre alte lucruri, actorul și-a deschis sufletul, într-un interviu pentru Click!.

Jean Paler petrece Crăciunul acasă, nu pe scenă, cum și-ar fi dorit

  • Ce ai făcut de ziua ta?

Încă locuiesc în Sinaia. De Crăciun anul acesta stau acasă. Și de Revelion. Anul acesta am cântat o lună de zile la mare și, pentru mine, a fost un pic mai bine decât anul trecut... ca public, ca toate... Sunt puțin răgușit. Am băut un suc rece. Am petrecut de ziua mea cu ai mei, au făcut un drum la mine. Seara am urcat pe scenă la Sala Palatului, iar înainte m-au serbat cei de la Observator.

  • Deci, de sărbători nu muncești...

Nu! Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare, dar sunt bun de muncă și de spectacole. Acum e prea târziu să mă mai cheme cineva. Sâmbătă e Crăciunul, cine să mă mai cheme? Peste o săptămână Revelionul, iar eu stau acasă, nu prestez! Unii aduc DJ și nu mai angajează artiști! Am vorbit și cu mai mulți colegi de-ai mei și mulți dintre ei stau acasă anul acesta. Aștept botezuri, cumetrii, divorțuri... Unii serbează și divorțurile! Poate mă împac eu bine cu mireasa și plec cu ea!

  • Ai mai făcut vreo bijuterie?

De 45 de ani nu am mai făcut nicio bijuterie, nu m-a mai atras. Plus că, să faci așa ceva, îți trebuie scule, ori eu nu le am și nu merită să investesc în așa ceva. Nu îți scoți banii! Cunosc toți bijutierii din București. Toți aduc marfă din Turcia, nu se mai face nimic la comandă. Nu mai este ca în trecut... Multe nu mai sunt ca înainte. Cine se gândea?

  • Ai câteva operații la inimă, stenturi montate de medici... Mai iei pastile azi?

Am patru stenturi și un defribilator... Iau și acum pastile pentru inimă. Fără ele nu funcționează ”Pitpalacul”.Sunt dependent de ele, până dau de lucru la ”pupă”. Cum ne este scris în destin, nu-l schimbăm! Dacă ești sărac, sărac mori! Doar printr-o minune... a fugit vreo rudă prin America și-ți lasă ceva moștenire...

Dar când m-am născut eu se mergea pe jos și cine să meargă acolo în America pe jos?! Când m-am născut eu la Brașov, orașul se numea orașul lui Stalin. Așa scrie în certificatul meu de naștere. În acele vremuri la școală erau două limbi străine obligatorii, una dintre ele era rusa, alta la alegere. Mai înțelegeam câte ceva când mă uitam la tv și era vreun film rusesc.

Jean Paler, uitat de organizatorii de evenimente! Pe vremuri umplea sălile de spectacol

Deși nu a mai fost chemat la spectacole, Jean Paler și-a păstrat vocea plină de umor. Actorul nu a mai fost chemat la evenimente, lucru care l-a întristat. Cu o pensie mică și cu multe cheltuieli, Jean Paler se descurcă greu, însă rămâne optimist și pus pe glume, așa cum îl cunoaștem. Majoritatea actorilor se confruntă cu aceeași situație, de vină fiind și pandemia, care a blocat evenimentele peste tot în lume. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net