Jean Paler a rămas falit! Ce s-a întâmplat cu banii pe care îi avea în cont: „Nu mai pot avea liniște”

Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce i-a fost spart cardul de pensie. Reacția băncii l-a lăsat fără cuvinte. Toată această întâmplare a fost povestită de celebrul actor pe pagina sa de Facebook.

Lui Jean Paler i-au fost furați toți banii din contul de pensie. Foto: Click.
Lui Jean Paler i-au fost furați toți banii din contul de pensie. Foto: Click.

Se pare că hoții l-au lăsat pe actor fără 1000 de lei de pe card, iar tranzacțiile au fost făcute către o firmă de jocuri de noroc. Jean Paler a rămas fără cuvinte când a primit răspuns din partea băncii și din acest motiv și-a expus întâmplarea pe pagina de Facebook. Având o pensie mică, actorul speră să îl ajute cineva să-și recupereze banii. 

Actorul nu mai are liniște până nu află ce s-a întâmplat

Jean Paler a povestit pe pagina personală de Facebook că atunci când și-a deschis aplicația mobilă unde are contul, i-au apărut mai multe tranzacții făcute care nu îi aparțineau. Actorul a mărturisit că nu mai poate avea liniște până nu află ce s-a întâmplat.

Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător.

Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat', a scris actorul pe rețelele de socializare.

Are nevoie de noroc ca să-și recupereze banii

Pale a sunat la bancă și a fost pus să completeze unn formular în care să scrie că nu recunoaște acele tranzacții, dar i s-a spus că îi trebuie mare noroc să-și recupereze banii.

Am sunat acum la București, după ce ieri mi-au spart contul si mi-au golit cardul, 10 milioane de lei vechi, că nu aveam prea mulți.

Mi-au blocat cardul și a făcut un formular doamna cu care am vorbit, în care eu nu recunosc tranzacțiile! Va intra în discuție la departamentul de securitate al băncii și numai dacă am noroc s-ar putea sa recuperez banii, lucru care, zic ei, că nu se știe".

Actorul are, după 45 de ani de carieră, o pensie extrem de mică, aproximativ 1.500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net