Jean Paler: «Nu am primit nicio ofertă să cânt de sărbători»

Jean Paler a împlinit 69 de ani pe 17 decembrie şi şi-a serbat aniversarea zilei de naştere pe scena Sălii Palatului, în cadrul unui spectacol. 

Jean Paler (69 de ani)
Jean Paler (69 de ani)

Un ultim show pe anul acesta, cum ne-a spus chiar el, pentru că de Sărbători nu l-a mai chemat nimeni să cânte.

Jean Paler: «Sunt bun de muncă, dar unii aduc DJ și nu mai angajează artiști»

Sunt bun de muncă şi de spectacole. Dar unii aduc DJ şi nu mai angajează artişti! Am vorbit cu mai mulţi colegi de-ai mei şi mulţi dintre ei stau acasă anul acesta. Aştept botezuri, cumetrii, divorţuri... Unii serbează şi divorţurile! Poate mă împac eu bine cu mireasa şi plec cu ea!”, glumeşte Jean Paler, care locuieşte de 15 ani la Sinaia.

Cu toate acestea, Jean Paler spune că anul 2021 a fost un pic mai bine pentru el faţă de anul trecut.

Am patru stenturi şi un defribilator... Iau şi acum pastile pentru inimă. Fără ele nu funcţionează «Pitpalacul». Dar sunt bine. Nu mă plâng!”, ne-a declarat cu optimism actorul. 

Drama prin care a trecut Jean Paler

Jean Paler a trecut prin mai multe probleme de sănătate. Artistul avut mai multe intervenții la inimă și ia și acum tratament. Acestuia i-au fost montate patru stenturi și un defribilator și spune că doar printr-o minune a scăpat.

Am patru stenturi și un defribilator... Iau și acum pastile pentru inimă. Fără ele nu funcționează ”Pitpalacul”.Sunt dependent de ele, până dau de lucru la ”pupă”. Cum ne este scris în destin, nu-l schimbăm! Dacă ești sărac, sărac mori! Doar printr-o minune... a fugit vreo rudă prin America și-ți lasă ceva moștenire...

Dar când m-am născut eu se mergea pe jos și cine să meargă acolo în America pe jos?! Când m-am născut eu la Brașov, orașul se numea orașul lui Stalin. Așa scrie în certificatul meu de naștere. În acele vremuri la școală erau două limbi străine obligatorii, una dintre ele era rusa, alta la alegere. Mai înțelegeam câte ceva când mă uitam la tv și era vreun film rusesc, ne-a povestit Jean Paler în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net