Jean Paler spune ce a păţit după ce i-a fost spart contul

#Exclusiv Click!

Jean Paler (70 de ani) zâmbește din nou! Asta după ce la finalul lunii trecute simpaticul comediant își anunța fanii printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook că i-a fost spart cardul și luați de pe el suma de 1.000 de lei. Contactat de Click!, actorul ne-a mărturisit acum, cu o voce jucăușă, că și-a recuperat suma de bani dispărută, ba mai mult și-a schimbat și banca și cardul.

Jean Paler a tras o sperietură zdravănă cu moartea în urmă cu câteva săptămâni! Comediantul s-a trezit că nu mai are pensia pe card din cauză că i-a fost debitat cardul fără ca el să aibă habar. Însă, timpul a trecut iar lucrurile s-au mai așezat, în bine, pentru actor.

„S-a rezolvat toată problema de ceva timp. Banca mi-a înapoiat banii, la câteva zile distanță după ce am sunat la ei să îi anunț. Probabil i-a găsit pe făptași chiar nu știu, dar eu mă gândesc că i-a găsit că altfel cum îmi dădeau ei banii? După cele întâmplate am schimbat banca și cardul. Nu am mai vrut să colaborez cu ei în continuare. Sper ca la această sucursală, unde m-am trasnferat, să nu existe problemele pe care le-am avut cu ceilalți. Ce au zis acele persoane...că sunt bogat, dar nu sunt deloc! În general artiștii sunt văzuți ca fiind niște persoane foarte bogate dar nu este așa. Ca în orice domeniu este și la noi. Unii artiști câștigă mai mult, alții mai puțin.

Aveam ăia 1.000 de lei de la pensie. Tocmai ce primisem pensia și plătisem o factură. Acel card era fix pentru primirea pensiei, nimic altceva. Dar trebuie să spun, să nu creadă lumea...nu sunt un om bogat, nu am conturi în bancă.

Am aflat întâmplător că nu mai am deloc bani pe card. Am vrut să îmi încarc telefonul prin aplicație și mi-au zis, printr-un mesaj scris, că am pe card 1,36 lei și nu aveam cu ce să încarc telefonul. Așa că am sunat la bancă și am văzut că mi-au retras banii în trei etape”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Jean Paler, mâhnit

Artistul a avut și un punct de vedere în ceea ce privește venitul pe care îl încasează un artist tânăr la ora actuală:

„Generația din aceste zile face bani. Nu am nimic cu ei dar chiar fac bani mulți, este și mediul acesta online, telefoanele care transmit acum repede un mesaj dintr-o parte în alta a țării. Chiar lor le este bine, câștigă bani mulți, nu ca unii dintre noi”.

Spectacole pe Litolar

Simpaticul Jean Paler ne-a dezvăluit că nici vara aceasta nu o să lipsească de pe Litoralul românesc unde speră, și de această dată, să le aducă zâmbetul pe buze turiștilor care au venit să se relaxeze:

„Tocmai ce m-am întors de la un festival din Ardela, de umor! Acum sunt acasă și mă odihnesc. O să am și vara aceasta spectacole pe litoral. Pe 12 iulie o să am două spectacole, așa că pe data de 10 iulie, o să plec spre mare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net