Dana Budeanu, ironii la adresa Monicăi Bîrlădeanu. „Asta înseamnă că ești grasă”

Cunoscută pentru ironiile și sfaturile sale, Dana Budeanu a comentat pentru prima dată relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță atunci când au apărut imagini cu cei doi petrecându-și timpul într-o vacanță la schi în Dolomiți, Italia. Recent, vedeta i-a transmis câteva cuvinte actriței, după ce Monica a fost întrebată dacă este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță.

image

Invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a făcut mai multe dezvăluiri despre protestele fermierilor, dar a vorbit și despre Monica Bîrlădeanu, căreia a ținut să îi transmită câteva cuvinte.

„Încetați cu aberațiile, suntem în UE, ne supunem pe viață. Dacă îl vedeți pe Simion că urlă, să urle la UE. Nu există, vrei să stai în politică, trebuie să taci, e manipulare pentru voi ca să mergeți la vot. Voi când mergeți la vot știți ce trebuie să votați? Ăia care fac cel mai mult pentru populație, că nu dormiți cu ei, nu vă treziți cu Ciolacu în pat.

Când votați, votați cu cap. S-a întâmplat tot ce am spus eu până acum? A executat domnul Gheorghiță tot? Da. Acaretele au început să apară, urmează bucătarul anul ăsta! Trebuie să ai bucătar, că e 2024. Apropo, niciodată să nu mai dezmințiți că sunteți sau nu gravide, că asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă! Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, a spus Dana Budeanu, după ce Monica Bîrlădeanu a fost întrebată recent dacă este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță, relatează româniatv.ro.

Dana Budeanu: „Eu nu doresc pentru ea ...”

De altfel, a vorbit și despre căsătorie și a afirmat că nu-și dorește asta pentru actriță: „Eu nu doresc pentru ea, concubinajul e la fel. Știi ce nu știu? Când s-a făcut plata, când s-au combinat sau după? Că e vorba și de o plată mare, nu știi dacă a fost lichidare sau nu. Nu există, o să se întâmple milimetric. Viața e frumoasă, merită trăită deci trebuie să se cheltuie, cum vrei să trăiești frumos? (...)

E un basm, dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea. Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani”, a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net