Dana Budeanu, ironii la adresa Monicăi Bîrlădeanu. „Asta înseamnă că ești grasă”

Cunoscută pentru ironiile și sfaturile sale, Dana Budeanu a comentat pentru prima dată relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță atunci când au apărut imagini cu cei doi petrecându-și timpul într-o vacanță la schi în Dolomiți, Italia. Recent, vedeta i-a transmis câteva cuvinte actriței, după ce Monica a fost întrebată dacă este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță.

image

Invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a făcut mai multe dezvăluiri despre protestele fermierilor, dar a vorbit și despre Monica Bîrlădeanu, căreia a ținut să îi transmită câteva cuvinte.

„Încetați cu aberațiile, suntem în UE, ne supunem pe viață. Dacă îl vedeți pe Simion că urlă, să urle la UE. Nu există, vrei să stai în politică, trebuie să taci, e manipulare pentru voi ca să mergeți la vot. Voi când mergeți la vot știți ce trebuie să votați? Ăia care fac cel mai mult pentru populație, că nu dormiți cu ei, nu vă treziți cu Ciolacu în pat.

Când votați, votați cu cap. S-a întâmplat tot ce am spus eu până acum? A executat domnul Gheorghiță tot? Da. Acaretele au început să apară, urmează bucătarul anul ăsta! Trebuie să ai bucătar, că e 2024. Apropo, niciodată să nu mai dezmințiți că sunteți sau nu gravide, că asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă! Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, a spus Dana Budeanu, după ce Monica Bîrlădeanu a fost întrebată recent dacă este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță, relatează româniatv.ro.

Dana Budeanu: „Eu nu doresc pentru ea ...”

De altfel, a vorbit și despre căsătorie și a afirmat că nu-și dorește asta pentru actriță: „Eu nu doresc pentru ea, concubinajul e la fel. Știi ce nu știu? Când s-a făcut plata, când s-au combinat sau după? Că e vorba și de o plată mare, nu știi dacă a fost lichidare sau nu. Nu există, o să se întâmple milimetric. Viața e frumoasă, merită trăită deci trebuie să se cheltuie, cum vrei să trăiești frumos? (...)

E un basm, dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea. Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani”, a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net