Filmul de pe Netflix care continuă să facă furori chiar și la 20 de ani de când a fost lansat. A avut încasări record și e o adevărată capodoperă

Pe Netflix se găsesc mai multe filme vechi, însă unele dintre ele au fost aduse din nou în topuri. Printre acestea se numără producția „Patru frați”, care a avut un real succes în urmă cu 20 de ani și se pare că românii îl vizionează și astăzi la scară largă.

„Patru frați” are succes pe Netflix la 20 de ani de la lansare
„Patru frați” are succes pe Netflix la 20 de ani de la lansare

Filmul a primit reacții mixte din partea telespectatorilor

„Patru frați” s-a lansat în anul 2005 și este un film de acțiune american, care a avut un real succes. Regizat de John Singleton, acesta este cunoscut pentru abordarea sa realistă în cinematografie, iar rolurile principale sunt interpretate de Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Andre Benjamin și Garrett Hedlund. Povestea se învârte în jurul a 4 frați adoptați care își doresc să răzbune moartea mamei lor adoptive. În vara acestui an, filmul a ocupat locul 4 în top 10 cele mai apreciate filme de pe Netflix și a înregistrat milioane de vizualizări.

Producția americană a primit reacții mixte din partea celor care l-au vizionat până acum. Unul dintre aspectele criticate a fost legată de abordarea sa asupra justiției, însă relația dintre cei 4 frați și modul în care actorii și-au jucat rolurile au fost lăudate pentru autenticitate, dar mai ales pentru capacitatea de a stârni empatie din partea telespectatorilor.

Reacția publicului față de film a fost una pozitivă și se pare că această producție a reușit să aibă un impact favorabil asupra urmăritorilor, chiar dacă au mai existat detalii comentate negativ.

A avut un succes formidabil

Din punct de vedere comercial, filmul american „Patru frați” a avut un real succes. Acesta a înregistrat încasări de 21,2 milioane de dolari în primul weekend de la lansare și s-a aflat pe prima poziție la box office-ul nord-american. Mai mult, producția a strâns în total 74,5 milioane de dolari în Statele Unite și Canada, dar și 18 milioane de dolari în alte zone, reușind astfel să acumuleze 92,5 milioane de dolari. Având în vedere faptul că s-au investit 30 de milioane de dolari în acest film, câștigurile au fost profitabile, devenind astfel un hit comercial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
image png
image png
image png
netflix pixabay jpg
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net