Filmul de pe Netflix care te va impresiona. A urcat rapid în top 3 cele mai vizionate producții

Lansat în urmă cu trei zile, pe data de 11 octombrie 2024, acest film de acțiune și război coreean a reușit să ajungă pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming Netflix. Povestea se bazează pe viețile a doi prieteni din copilărie deveniți adversari în timpul invaziilor japoneze din Coreea.

Filmul de pe Netflix care te va impresiona / foto: Shutterstock
Filmul de pe Netflix care te va impresiona / foto: Shutterstock

„Război și revoltă” este un film de acțiune istoric de război din Coreea de Sud. A avut premiera pe 2 octombrie 2024 la deschiderea celei de-a 29-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Busan. Din distribuție fac parte actori coreeni cunoscuți, precum Gang Dong-won, Park Jeong-min, Kim Shin-rok, Jin Seon-kyu, Jung Sung-il și Cha Seung-won. Despre ce este vorba în peliculă?

„În perioada dinastiei Joseon, doi prieteni care au crescut împreună, unul stăpân, celălalt servitor, se reîntâlnesc după război. Dar acum sunt în tabere opuse”, este descrierea filmului „Război și Revoltă” pe platforma de streaming Netflix, unde ocupă locul 2 în topul celor mai vizionate producții, la doar 3 zile de la lansare.

„Război și Revoltă” poate fi vizionat pe Netflix

Așadar, povestea se întinde pe zeci de ani, urmărind prietenia tensionată dintre Cheon-yeong (jucat de Gang Dong-won), un sclav cu un talent de a mânui sabia, și Jong-ryeo (Park Jeong-min), fiul unei familii nobile care se luptă să-și împace idealurile cu privilegiile sale. Cei doi bărbați cresc în aceeași gospodărie, unul lângă altul, dar niciodată egali în ceea ce privește libertatea sau oportunitățile în societatea de la sfârșitul secolului al XVI-lea.

Când Japonia invadează Peninsula Coreeană în 1592, pentru a începe ceea ce va fi un conflict de șapte ani cunoscut sub numele de Războiul Imjin, cei doi bărbați devin amândoi soldați. Cheon-yeong se alătură Armatei Drepte, o miliție informală compusă din civili. Între timp, Jong-ryeo este alături de regele Seonjo în timp ce acesta fuge din capitală și își abandonează în mare parte poporul în voia sorții. Ce se întâmplă cu cei doi prieteni? Sunt nevoiți să se ucidă? Găsesc o soluție să treacă împreună peste greutăți? Ei bine, dacă vrei să afli, poți urmări „Război și Revoltă” pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
micutzu
cub cub dan bordeianu animat gif
image png
raluca pastrama pepe jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay jpg
bobonete sorin bontea jpg
joker 2 captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net